رئیس سازمان خصوصی سازی: اعلام هرگونه قیمتی برای شرکت ماشین سازی تبریز فاقد مبنای کارشناسی است
وی افزود: شرکت ماشین سازی تبریز در چهار سال گذشته، یازده نوبت به مزایده گذاشته شده، اما متاسفانه در این ۱۱ نوبت، سازمان خصوصی سازی تقاضایی دریافت نکرده و اصطلاحاٌ مزایده پوچ درآمده است.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: همین امر نشان میدهد قیمت پایه و شرایط واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز با سود آوری و بازدهی آن هیچگونه تناسبی نداشته، بنابراین بخش خصوصی رغبتی برای خرید این شرکت ندارد.
رئیس سازمان خصوصی سازی با اشاره به اینکه آخرین بار در سال ۱۳۹۴ شرکت ماشین سازی تبریز به مزایده گذاشته شد، افزود: در انتهای فعالیت دولت دهم، واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز به بانک صادرات بابت رد دیون در دولت تصویب شد و در ابتدای دولت یازدهم این شرکت با قیمت تعیین شده از سوی هیئت واگذاری به بانک صادرات پیشنهاد شد، اما بانک صادرات از خرید شرکت ماشین سازی تبریز از دولت امتناع کرد.
پوری حسینی گفت: در آخرین مزایده شرکت ماشین سازی تبریز در سال ۱۳۹۴، این شرکت با قیمت ۶۱۱ میلیارد تومان متقاضی خرید نداشت و با مصوبه هیئت وزیران و هیئت واگذاری با همین قیمت به صندوق بازنشستگی فولاد واگذار شد و از همان زمان، چون این صندوق تمایلی برای خرید شرکت ماشین سازی تبریز نداشت اعلام کرد این شرکت را با همان قیمت فروخته و پولش را بابت بدهی به خزانه پرداخت کنید.
وی افزود: یکی از موانع واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز، عدم امکان قانونی برای واگذاری این شرکت به «شستا» بابت طلبش از دولت بود که از این مانع، به عنوان لجاجت سازمان خصوصی سازی تعبیر شد.
رئیس سازمان خصوصی سازی در پایان، قیمت پایه تعیین شده از سوی هیئت واگذاری را ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و تاکید کرد: قاطعانه اعلام میکنم هرگونه قیمت گذاری از سوی هر فردی، برای شرکت ماشین سازی تبریز فاقد مبنای کارشناسی است.