به گزارش سرويس سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما؛ محققان علوم پزشکی در کالج سلطنتی لندن در انگلیس اعلام کردند زوج های سیگاری که به ترک سیگار مبادرت می کنند شش برابر موفق تر از افرادی هستند که به تنهایی این کار را انجام می دهند.
دکتر ماگدا لمپریدو و همکارانش در مطالعه ای که نتایج آن در نشست انجمن قلب و عروق اروپا در لیسبون پرتغال ارائه شد اعلام کردند با بررسی بر روی 222 نفر که تعدادی از آنها زوج های سیگاری بوده اند دریافتند میزان موفقیت زوج های سیگاری، هنگامی که در کنار هم به ترک سیگار اقدام می کنند شش برابر بیش از زمانی است که به تنهایی این کار را انجام می دهند.
محققان می گویند تشویق همسر سیگاری، ترک سیگار را محتمل تر می سازد.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، چهار هزار ماده سمی تنها در یک نخ سیگار وجود دارد که علاوه بر بیماریهای جسمی، اعصاب و روان را هدف قرار میدهد.
کارشناسان اعلام کرده اند که بیش از چهار هزار ماده سمی شیمیایی در یک نخ سیگار وجود دارد که می تواند اثر بسیار مضر و مرگ بار بر مغز انسان بگذارد.
از سالها پیش نقش منفی سیگار بر سلامت بدن از جمله بروز مشکلات قلبی عروقی، انواع سرطان ها، پوسیدگی دندان ها، آب مروارید، ناباروری، سقط جنینی و بسیاری دیگر از بیماری ها شناخته شده است اما تحقیقات جدید نشان داده است که سیگار علاوه بر مشکلات جسمی باعث مشکلات اعصاب و روان نیز می شود.
کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند در سیگار مواد سمی مثل دی اکسید کربن، نیکوتین، آرسنیک، آمونیاک و اتانول وجود دارد که هر یک موادی سمی و بسیار خطرناک برای بدن انسان هستند و می توانند باعث مرگ سلول های مغزی و آسیب به بخش های یادگیری و حافظه مغز شوند.
سازمان بهداشت جهانی استعمال سیگار را اولین دلیل مرگ و میر در جهان حتی در رتبه بالاتر از ابتلا به ایدز نام برده است.
کارشناسان دانشگاه Northumbria با بررسی 2 گروه افراد سیگاری و غیر سیگاری دریافتند که گروه اول توانایی اندکی در به خاطر سپردن کلمات و پردازش اطلاعات دارند.
کارشناسان همچنین با تصویربرداری از مغز افراد سیگاری متوجه نازک شدن غیر معمول غشای مغزی شده اند که باعث افت توان ذهنی در آنها حتی در سنین جوانی می شود.
پزشکان بر همین اساس به افراد توصیه می کنند برای حفظ سلامت جسم و روح خود از استعمال سیگار خودداری کنند و حتی افراد غیر سیگاری در معرض دود این ماده دخانی قرار نگیرند.