ورود نفربرهای آبی خاکی - دوزیست نیروی زمینی ارتش به مناطق سیل زده استان گلستان
>>> آخرین وضعیت استانهای سیل زده (۲)
>>> آخرین اخبار درباره سیل در گلستان و مازندران (۲)
>>> آخرین وضعیت استانهای سیل زده (۱)
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ اقدامات برای کمک رساني به مناطق سیل زده استانهای گلستان و مازندران در ۲۴ ساعت گذشته از سوی کلیه نیروهای امدادی سرعت بیشتری گرفته است.
۱۵:۱۵ پیگیری مستمر رئیسجمهور از اقدامات انجام شده برای سیلزدگان
رئیس دفتر رئیس جمهوری: آقای روحانی از همان ساعات اولیه وقوع سیل در استانهای شمالی کشور و تا این لحظه به صورت مستمر پیگیر اقدامات انجام شده برای سیل زدگان هستند
پیگیری مستمر رئیسجمهوری از اقدامات انجام شده برای سیلزدگانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمود واعظی گفت: اهتمام به این مساله و اقدامات انجام شده از سوی دولت و دستگاههای اجرایی به این موضوع باعث شد تا هم اکنون شاهد تثبیت شرایط و خروج از وضعیت بحرانی در مازندران و تلاش همه جانبه، هماهنگ و گسترده برای عملیات امداد و نجات تا مرحله خروج از بحران در استان گلستان باشیم.
وی در ادامه به سفر معاون اول رئیس جمهوری به مناطق سیل زده شمال کشور اشاره کرده و گفت: سفر وی از طرف رییس جمهور و دولت انجام شد و علاوه بر وی تعدادی از وزرا به همراه معاونین آنها نیز همراه وی بودند و دستورات لازم به آنها صادر شد و بر این اساس به نیروهای امدادی و دستگاهها برای حضور در استان گلستان را که بیشترین خسارت در سیل اخیر به آن وارد شد، داد.
وی با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت بحران در استان گلستان و مازندران و اعزام گروههای امدادی به مناطق سیل زده گفت: رییس جمهوری در بدو امر دستورات لازم را به مسئولین مربوطه از جمله وزیر کشور و دیگر مسئولان ذیربط صادر کرد.
به گفته واعظی رییس جمهور با کلیه مسئولان و اعضای هیئت دولت که وظایف و ماموریتهای آنان مرتبط با این بحران است در این ایام در تماس بوده و به فراخور مسئولیت و نقشی که میتوانند در این مناطق ایفا کنند به انها دستوراتی صادر کرده است. هیئت وزیران نیز گزارش کلیه اقدامات انجام شده را خدمت دکتر روحانی ارایه میکنند.
واعظی با بیان اینکه تصمیمات اتخاذ شده در خصوص سیل اخیر استانهای شمالی کشور در هماهنگی کامل با رئیس جمهوری بوده است اظهار کرد: گزارشها از ستاد مدیریت بحران و همچنین جمعیت هلال احمر به صورت دائم به رئیس جمهوری اعلام شده است و بر این اساس با توجه به شرایط، تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.
وی با اشاره به اینکه مردم با دیدن مسئولین در کنار خود و اقدامات میدانی آنان و تسریع در خدمت رسانی در شرایط سخت.
دلگرم میشوند افزود: به همین دلیل رییس جمهوری به وزیر کشور دستور داد تا عادی شدن شرایط در مناطق سیل زده حاضر باشد و از نزدیک مدیریت و هماهنگی بین دستگاههای خدمات رسان به مردم را برعهده بگیرد.
رئیس دفتر رئیس جمهوری در بخش دیگری از اظهارات خود به پیش بینی وقوع سیل در دیگر استانها اشاره کرد و گفت: همزمان با اقدامات انجام شده برای سیل زدگان مناطق شمالی کشور در خصوص استانهایی که در معرض سیل بودند نیز هماهنگیهای لازم با استانداران آنها انجام شدو رییس جمهور دستور آماده باش کامل به این استانها را صادر کرده است.
واعظی در ادامه به تشکیل ستاد ارزیابی خسارات ناشی از این سیل اشاره کرد و گفت: با دستورات رئیس جمهوری در این خصوص این ستاد تشکیل شد و بناست تا پس از خروج استان گلستان از شرایط بحرانی و تخلیه آب در مناطق آسیب دیده خسارتها برآورد و جبران شود.
۱۴:۳۸ کمک به سیل زدگان با کسر از درآمد مالیاتی
سرپرست سازمان امور مالیاتی کشور: کمک مالی به سیل زدگان، قابل کسر از درآمد مشمول مالیات پرداخت کنندگان است.
کمک مالی به سیل زدگان، قابل کسر از درآمد مشمول مالیات پرداخت کنندگانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ محمدقاسم پناهی، با اشاره به حادثه سیل استانهای گلستان و مازندران افزود: وجوه پرداختی مودیان محترم مالیاتی برای کمک به آسیب دیدگان این حادثه به حسابهای تعیین شده، از درآمد مشمول مالیات عملکرد سال ۱۳۹۸ قابل کسر میباشد.
وی با ابراز همدردی با هموطنان سیل زده استانهای گلستان و مازندران اعلام کرد: وجوه پرداختی برای کمک به آسیب دیدگان حادثه سیل استانهای گلستان و مازندران به حسابهای اعلامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان بهزیستی کشور و کمیته امداد امام خمینی (ره) از درآمد مشمول مالیات عملکرد سال ۱۳۹۸ منبع مالیاتی که مودیان محترم مالیاتی انتخاب میکنند، قابل کسر میباشد.
وی گفت: مفاد این اطلاعیه برای اجرا به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور ابلاغ شده است.
۱۴:۳۷ ورود نفربرهای آبی خاکی - دوزیست نیروی زمینی ارتش به مناطق سیل زده استان گلستان
امیر سرتیپ حیدری: نفربرهای دوزیست نیروی زمینی ارتش به شهر آق قلا وارد شدند
به گرارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش با اعلام خبر فوق افزود: نفربرهای دوزیست آبی-خاکی نزاجا به منظور امداد رسانی و جابجایی نفرات، در جاهایی که ارتفاع آب بالاست، وارد شهر آق قلا شدند.
وی افزود: این نفربرها قادرند هم در خشکی و هم در آب تردد کرده و نسبت به جابه جایی نفرات اقدام کنند.
۱۴:۳۱ اقدامات صدا و سیمای مراکز برای اطلاعرسانی درباره سیل اخیر
صداوسیمای سه مرکز گلستان، خراسان شمالی و مازندران در زمینه اطلاعرسانی پیرامون سیل اخیر و اقدامات صورت گرفته برای کمکرسانی به حادثهدیدگان، اقدامات گستردهای داشتهاند.
بر این اساس صدا و سیمای مرکز گلستان ضمن تولید برنامهها و گزارشهایی با هدف آگاهیبخشی و اطلاعرسانی در خصوص وضعیت جوی و بارندگیها از یک هفته قبل، اقدام به اطلاعرسانی هشدارها و توصیههای لازم در خصوص وقوع سیل و طوفان کرد.
بر این اساس از لحظه بروز طوفان و سیل با حضور در مناطق بحرانی و آسیبدیده در کنار مردم و مسئولین، پوشش لازم صورت گرفت همچنین در برنامه ویژه سال تحویل به موضوع پرداخته شد و ارتباط زنده تصویری با محل اسکان اضطراری مردم در گنبد کاووس و ارتباط با مسئولان مربوطه برقرار شد؛ در ادامه و راس هر ساعت از ابتدای صبح تا آخر شب باکس ویژه خبر پخش شد و اطلاعرسانی در خصوص وضعیت مناطق سیل زده صورت گرفت و اعزام واحدهای سیار تلویزیونی و SNG به منطقه بحران و پوشش زنده وضعیت منطقه و مردم و امدادرسانی در دستور کار قرار گرفت ضمن اینکه راهاندازی سیستم ارتباطات موبایلی و استفاده از ظرفیت خبرنگاران مستقر در مناطق برای پوشش زنده، تولید و پخش ویژه برنامههای صدا و سیما، تولید و پخش ویژه برنامه شبانه از منطقه آسیبدیده، تولید گزارشهای خبری و پخش از خبر سراسری، ارتباط رادیویی و تلویزیونی با شبکههای سراسری شما، خبر و شبکههای استانی و حضور موثر در فضای مجازی و تولید و بارگذاری آثار محتوایی، از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط صدا و سیمای مرکز گلستان به شمار میروند.
در حوزه صدا، ۱۲۳ برنامه با مدت زمان مجموع ۴ هزار و ۲۸۰ دقیقه، در حوزه سیما، ۱۲ هزار و ۶۹۸ برنامه با مدت زمان ۱۵ هزار و ۵۵۵ دقیقه، در حوزه خبر، ۵۹۵ برنامه با مدت زمان مجموع دو هزار و ۸۲۵ دقیقه و در حوزه صدای برونمرزی، پنج برنامه با مدت زمان ۶۰۰ دقیقه، توسط صدا و سیمای مرکز گلستان تولید و روانه آنتن شد.
صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی از آغاز بارش سنگین باران و کولاک در جادهها و مشکلات و خسارات به وجود آمده به برخی شهرستانها به ویژه شهرستان مانه و سملقان، با فعال کردن سریع خبرنگاران در ۲۲ شهر و اعزام گروهای خبری به مناطق ویژه، از ابتدای کار اطلاعرسانی و پوشش خبری را با استفاده از ظرفیت حوزههای صدا، سیما، خبر، فضای مجازی و کانال خبرگزاری به نحو مناسبی انجام داد.
این مرکز قبل از بروز حادثه، اقدام به تولید برنامههایی برای افزایش آگاهی عمومی کرده و و هشدارهای لازم را به مخاطبان داده بود.
ارسال گزارش به شبکههای سراسری و استفاده از تمام ظرفیت شبکه اترک در حادثه مربوط به سیل در اولویت قرار گرفت و صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی با تمام توان وارد میدان شد.
رادیو اترک طی پنج روز یعنی از ۲۸ اسفندماه سال گذشته تا پایان سومین روز فروردین ماه، ۱۱۴ عنوان برنامه شامل اطلاعرسانی وضعیت جوی، گفتگو با پلیس راه و کارشناسان راهنمایی و رانندگی، مدیرعامل هلال احمر، فرمانداران، مدیرکل بحران استانداری، رئیس جهاد کشاورزی، رئیس بنیاد مسکن، متون هشداری و رعایت نکات ایمنی و پخش آنونس و psa را با مدت زمان مجموع ۴۴۱ دقیقه، روی آنتن برد.
صدا و سیمای مرکز مازندران هم عملکرد موفقی در این زمینه داشت به طوری که رادیو مازندران از روزهای قبل از وقوع سیل، هشدارهای لازم را در برنامههای مختلف به اطلاع مخاطبان خود رساند که از جمله آنها میتوان به پیام مازندران، نماشون، شباهنگام و میان برنامههای گوناگون با موضوع وقوع بارندگی شدید اشاره کرد.
صدای این مرکز در روز وقوع سیل، ضمن ارتباط با هواشناسی، هلال احمر، بسیج سازندگی و مدیریت بحران استانداری، اقدام به برقراری ارتباط زنده با با فرمانداران شهرهایی کرد که متاثر از سیل اخیر بودند، شهرهایی همچون ساری، نکا، بهشهر، بابل، آمل و قائمشهر؛ همچنین گفتگوهایی نیز با نمایندگان مردم این شهرها در مجلس شورای اسلامی در بخشهای مختلف خبری به سمع شنوندگان رسید.
ارتباط زنده با فرمانده سپاه کربلای استان و ارائه گزارشهایی پیرامون آخرین وضعیت کمکرسانی به سیلزدگان در برنامهای ویژه به مدت ۶۰ دقیقه، از دیگر اقدامات صدای مرکز مازندران به شمار میرود.
همچنین از روز ۲۶ اسفند در برنامههای مختلف و با شروع شدن ویژه برنامه بهارون و بهارماه و بهاری شو و همچنین طراوت و میان برنامههای گوناگون، به موضوع سیل و مشکلات حادثهدیدگان پرداخته شد؛ بهارون با مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و در مجموع ۱۲۰ دقیقه، بهارماه با مدت زمان مجموع ۱۱۰ دقیقه و بهاری شو با مدت زمان مجموع ۹۰ دقیقه، هر یک ۶ برنامه را به این موضوع اختصاص دادند. میان برنامههای پخش و ارتباط با نمایندگان مجلس نیز شامل چهار برنامه پنج دقیقهای بود.
در سه قسمت از برنامه پیام مازندران و در مجموع ۱۵ دقیقه و در برنامه سالهای جوانی هم پنج دقیقه به مسئله سیل اخیر پرداخت شد.
ارتباط با شبکههای سراسری و استانی در چند نوبت، اطلاعرسانی پخش صدا در چندین نوبت پیرامون مایحتاج مورد نیاز مردم سیلزده، بارگذاری تصاویر مربوط به سیل به صورت روزانه در رادیو نما و انعکاس آن در کانال صدای استانها در فضای مجازی، ارتباط با نمایندگان مجلس و دعوت حضوری از نماینده مردم قائمشهر جناب آقای دکتر ادیانی و ... هم جزو اقدامات صدای مرکز مازندران در مورد سیل اخیر محسوب میشوند.
رادیو مازندران پیرامون سیل اخیر استان، در مجموع حدود ۳۲ برنامه با مدت زمانی تقریبی ۵۰۰ دقیقه تولید و پخش کرد.
معاونت خبر مرکز مازندران نیز از ۲۵ اسفندماه سال گذشته اقدام به پخش خبرهای مربوط به بارندگیها و احتمال وقوع سیل، در همه بخشهای خبر رادیو و تلویزیونی کرده و و توصیههای لازم را برای کشاورزان و دامداران پخش کرد.
۱۷ مورد ارتباط با اداره کل هواشناسی استان با مدت زمان ۴۵ دقیقه، ۱۲ مورد ارتباط زنده با مرکز مدیریت بحران استانداری با مدت زمان ۲۸ دقیقه، ۲۱ گزارش با مدت زمان ۶۲ دقیقه، ۲۰ دقیقه ارتباط تصویری با شبکه خبر و چهار دقیقه ارتباط زنده با خبر ۲۱ شبکه یک سیما در کنار ۲۹۰ دقیقه پخش محلی اخبار و ۸۵ خبر مکتوب در سایت خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، بخشی دیگر از اقدامات این حوزه به شمار میرود.
صدا و سیمای مرکز مازندران همچنین با پوشش کامل سفر رئیس مجلس شورای اسلامی، معاون اول رییس جمهور، وزرای راه، نیرو، جهاد کشاورزی، اقتصاد و دارایی، روسای سازمانهای بازرسی، مدیریت بحران، جانشین نیروی انتظامی و رئیس بنیاد مستضعفان، سعی در اطلاعرسانی سریع و به موقع امدادرسانی به حادثهدیدگان داشت و علاوه بر این پوشش کامل مشکلات و آسیبدیدگی در ۱۲ شهرستان استان را در اولویت کارهای خبری قرار داد.
۱۴:۰۴ رئیس جمهور: استانداران مناطق باران خیز در آماده باش کامل باشند
رئیس جمهور پس از استماع گزارش جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و دریافت آخرین گزارشها از مناطق سیل زده شمال کشور، دستورات لازم را برای کاستن مشکلات مردم این مناطق صادر کرد.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در این گفتگو که بلافاصله پس از بازگشت معاون اول رئیس جمهور از مناطق سیل زده در استانهای گلستان و مازندران انجام شد؛ از جهانگیری خواست که برآوردهای نهایی برای جبران خسارتها جمع بندی شده و برای ارائه و تصویب در نخستین جلسه هیئت دولت که روز چهارشنبه برگزار میشود، آماده شود.
رئیس جمهور با توجه به فروکش کردن سیل و سیلاب در استان مازندران، تاکید کرد: لازم است هر چه سریعتر و با هماهنگی ستاد مدیریت بحران، برآوردها برای جبران خسارتهای سیل در استان مازندران جمع بندی شده و در جلسه هیئت دولت ارائه شود.
روحانی همچنین با اشاره به تداوم بحران ناشی از سیل و سیلاب در استان گلستان؛ بر بسیج همه دستگاهها برای رفع مشکل آبگرفتگی معابر و نیز ارزیابی خسارتهای وارده به زیرساختها، اراضی و مردم این استان برای طرح در هیات دولت تاکید کرد.
رئیس جمهور وزارتخانه ها، سازمان برنامه و بودجه و دستگاههای مسوول را موظف کرد تا با تشکیل یک کارگروه، ضمن هماهنگی بیشتر، تلاشهای خود را برای حل کامل بحران و ارزیابی خسارتهای وارده مضاعف کرده و پیشنهادات عملیاتی خود را ظرف امروز و فردا و برای طرح در جلسه چهارشنبه هیات دولت ارائه کنند.
روحانی همچنین همه استانداران، فرمانداران و مسوولان همه نقاط کشور را موظف کرد با حضور مستمر در محل خدمتشان تا پایان تعطیلات نوروزی، در آماده باش کامل باشند و ضمن ایجاد ارتباط و هماهنگی با سایر دستگاههای مرتبط، تمام تدارکات لازم را برای مدیریت مشکلات ناشی از وقوع احتمالی سیل پیش بینی کنند.
۱۳:۴۷ ارسال اقلام خوراکی به مناطق سیل زده گلستان
مدیرعامل شرکت خدماتی کالای شهروند از ارسال اقلام خوراکی به مناطق سیل زده استان گلستان خبر داد.
مسعود سریع القلم با اشاره به ارسال اقلامی از سوی شرکت خدماتی کالای شهروند به استان گلستان گفت: به دنبال وقوع سیل در استان گلستان و دستور شهردار تهران برای کمک به سیل زدگان، شرکت شهروند براساس مسئولیتهای اجتماعی خود تصمیم گرفت تا کمکهای انسان دوستانهای را به مناطق بحران زده استان گلستان ارسال کند.
وی افزود: این کمکها شامل انواع تن ماهی، کنسروجات، ظروف یک بار مصرف و آب معدنی است که در قالب دو تا سه خودرو به مناطق سیل زده گلستان ارسال خواهد شد.
مدیرعامل شرکت خدماتی کالای شهروند گفت: این اقلام بنا به نیاز و شرایط مردم سیل زده انتخاب و امروز ارسال میشوند.
۱۳:۴۲ آمادگی دانشگاه آزاد برای امدادرسانی به سیلزدگان
بیژن رنجبر سخنگوی دانشگاه آزاد گفت: بلافاصله پس از دستور مقام معظم رهبری و پیام رئیس هیئت موسس و هیئت امناء، به دستور ریاست دانشگاه ستاد مدیریت مقابله با بحران سیل در سازمان مرکزی تشکیل و هماهنگیهای لازم جهت کمک به هموطنان سیل زده صورت گرفت.
قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهشهای تحصیلات تکمیلی با اشاره به اعطای مجوزهای لازم به رئیس استان گلستان به منظور استفاده از زیرساختها، امکانات و منابع دانشگاه، افزود: علاوه بر این مجوزها با هماهنگیهایی که با بسیج کارکنان دانشگاه صورت گرفته، تمامی فرماندهان بسیج کارکنان دانشگاه آمادگی لازم را برای جمع آوری کمکهای همکاران و ارسال آنها برای مناطق سیل زده دارند و در حال خدمترسانی در این حوزه هستند.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان نیز با بسیج امکانات موجود در واحدهای سطح استان در حال خدمت رسانی به همکاران و هموطنان میباشد و علاوه بر استفاده از فضاهای دانشگاه، اقدام به تأمین غذای گرم و سایر امکانات مورد نیاز سیل زدگان کرده است.
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اعزام تیمی از سازمان مرکزی به مناطق سیل زده به مدیریت رئیس حراست دانشگاه برای بررسی ابعاد بحران و کمک به حادثه دیدگان، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد تا علاوه بر مشارکت و مدیریت بحران در این مقطع، نسبت به کاهش اثرات روحی، روانی، فرهنگی و اجتماعی حاصل از بروز حادثه در مناطق آسیب دیده به صورت علمی وارد عمل شود و نقش اجتماعی خود را در این زمینه ایفا کند، چرا که دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به مردم است و باید در خدمت مردم باشد.
رنجبر در پایان گفت: علاوه بر این اقدامات با توجه به احتمال وقوع سیل در استانهای جنوبی کشور به تمامی رؤسای استانهای جنوبی اعلام آماده باش کامل شده است تا در صورت وقوع سیل در این مناطق برای کمک به حادثه دیدگان وارد عمل شوند.
۱۳:۳۹ آسیب دیدن حدود ۲۰۰۰خانوار تحت پوشش کمیته امداد در سیل گلستان
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) برای بررسی وضعیت مناطق سیل زده به گلستان آمد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در پنج شهرستان گمیشان، گنبدکاووس، آق قلا، بندرترکمن و آزادشهر در گلستان حدود ۲۰۰۰خانوار تحت پوشش امداد دچار آسیب و خسارت شدهاند.
سید پرویز فتاح افزود: از محل کمکهای امداد و خیران، برای تمامی مددجویان آسیبدیده، مسکن مقاوم احداث میشود.
وی با بیان اینکه بر اساس تدابیر اندیشیده شده، منازل مددجویان امداد همه ساله تحت پوشش بیمه حوادث قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: بیمه حوادث بیمه منازل مسکونی مددجویان شهری ۳۵میلیون تومان و منازل روستایی ۲۵میلیون تومان است، همچنین بیمه اثاثیه منزل مددجویان شهر و روستا ۱۵میلیون تومان است و با توجه به این امر، خسارات وارده از سیل به طور کامل جبران خواهد شد.
۱۳:۱۱ ارسال نخستین محموله کمکی بسیج اردبیل به مناطق سیل زده
نخستین محموله کمکی بسیج شهرستان اردبیل صبح امروز در قالب یک کامیون به مناطق سیل زده استان های گلستان و مازندران ارسال شد.
فرمانده سپاه ناحیه اردبیل هدف از این امر را کمک به مردم سیل زده استان های گلستان و مازندران دانست و گفت: این محموله نخستین محموله کمکی بسیج شهرستان اردبیل به مناطق سیل زده استان های گلستان و مازندران بود.
سرهنگ دهقانی از مردم نوع دوست و خیر شهرستان و استان اردبیل خواست تا کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به پایگاه ها و حوزه های مقاومت محله خود تحویل دهند تا در سریع ترین زمان ممکن به دست هموطنان سیل زده در استان های گلستان و مازندران برسد.
۱۲:۳۴ فوتبال به نفع سیلزدگان
عواید حاصل از بلیط فروشی دیدار تیمهای فوتبال سپاهان و ذوب آهن اصفهان به سیل زدگان شمال کشور اختصاص مییابد.
مدیر عامل باشگاه سپاهان اعلام کرد: فردا عواید حاصل از فروش بلیط دیدار تیمهای فوتبال سپاهان و ذوب آهن اصفهان به سیل زدگان شمال کشور اختصاص داده میشود.
در چند روز گذشته کمکهای اهالی ورزش به سیل زدههای استان گلستان و شهرهای شمالی کشور بسیار زیاد بوده و این اتفاق نیز در شهراورد اصفهان هم رخ میدهد.
دیدار معوقه از هفته نوزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر کشور بین تیمهای فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن اصفهان سه شنبه ۶ فروردین ساعت ۱۶ برگزار میشود.
۱۲:۳۸ گزینه کمک به سیل زدگان در پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری فعال شد
گزینه کمک به سیل زدگان شمال کشور در بخش پرداخت وجوهات شرعی پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری فعال شد.
با کلیک روی این عبارت وارد بخش پرداخت وجوهات شرعی پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری شوید.
در پی حادثه سیل ویرانگر در استانهای گلستان و مازندران، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی با ابراز تأسف عمیق از خسارات وارده، بر کمکهای مردمی و ورود دستگاههای عمومی به امداد مردم آسیب دیده تأکید کردند.
۱۲:۱۱ اعلام رسمی شماره حساب برای کمکهای مردمی به سیل زدگان
جمعیت هلال احمر از طریق شماره حساب ۶۳۹۹۹ نزد تمامی بانک کشاورزی، آماده دریافت کمکهای مردمی برای مناطق سیل زده است.
جمعیت هلال احمر در اطلاعیهای اعلام کرد: برای ساماندهی دریافت کمکهای اعلام رسمی شماره حساب برای کمکهای مردمی به سیل زدگاننقدی و جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی هموطنان کشورمان میتوانند جهت اهدای کمکهای نقدی خود برای جبران خسارات سیلزدگان شمال کشور از مسیرهای قانونی زیر اقدام کنند:
شماره حساب ۶۳۹۹۹ نزد تمامی بانک کشاورزی به نام جمعیت هلال احمر
واریز از طریق شماره کارت: ۶۰۳۷۷۰۷۰۰۰۰۸۲۶۶۳
واریز از طریق موبایل: #۹۹*۰۲۸*۸۸۷۷
حساب رسمی مشارکتهای مردمی جمعیت هلال احمر تحت نظارت کلیه دستگاههای ذیربط قرار دارد و هرگونه جلب مشارکت از این طریق تا اطلاع ثانوی در اختیار سیلزدگان شمال کشور قرار خواهد گرفت و گزارش آن نیز در اسرع وقت به اطلاع افکار عمومی میرسد.
۱۲:۰۶ پنج استان در معرض بارشهای شدید قرار دارد
وزیر کشور در مصاحبه با شبکه خبر گفت: پنج استان کشور در معرض بارشهای شدید قرار داردو به همه این استانها و ستاد بحران آماده باش کامل داده شده است.
رحمانی فضلی تاکید کرد: همه مدیران در منطقه حاضر هستند و طرحهای جامع برای کنترل از قبل تمرین شده و آمادگی وجود دارد.
وزیر کشور گفت: فقط نگرانی ما در مناطقی است که عشایر حاضر هستند، چون معمولاً اطلاعات را دیرتر دریافت میکنند و به همین دلیل دچار آسیب میشود، به همین دلیل اعلام میکنم همه استانداران و فرمانداران نسبت به صیانت از عشایر حتما دقت بیشتری کنند.
۱۱:۵۹ ۴۸ ساعت طول کشید تا به سپاه اجازه انفجار در آق قلا داده شد
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در فضای مجازی نوشت: چهل و هشت ساعت طول کشید تا ستاد بحران استانداری به سپاه اجازه انفجار را داد.
سه انفجاری که دیشب سپاه در مسیر ریل راهآهن در شمال شهر آق قلا انجام داد، آب سیل را که در پشت آن جمع شده بود، خارج کرد.
از جمع شدن سیلاب در پشت راهآهن، دریاچهای درست شده و شهر را در خود غرق کرده بود.
از دیشب تا به حال با این سه «انفجار امید» آب گرفتگی آق قلا به سرعت در حال کاهش است و امید میرود ظرف چهل و هشت ساعت آینده، مردم محاصره شده از خانههای خود بیرون بیایند و تردد در شهر جاری شود.
چهل و هشت ساعت طول کشید تا ستاد بحران استانداری به سپاه اجازه انفجار را داد.
۱۱:۵۴ تلف شدن بیش از ۷۷۰هزار راس دام و طیور بر اثر سیل
مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت: بر اساس پایشهای انجام شده تاکنون ۷۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی و ۷۰ هزار قطعه مرغ مادر گوشتی بر اثر سیل اخیر در استان از بین رفته است.
دکتر محرابی گفت: همچنین دوهزار و ۲۰۰ راس دام سبک، ۱۷ راس دام سنگین و ۳ راس اسب در سیل گرفتار و تلف شدند.
وی افزود: گروههای دامپزشکی از تمام شهرستانها به مناطق سیل زده اعزام شده اند و بر روند معدوم سازی مناسب و بهداشتی دامها و طیور تلف شده نظارت میکنند.
سیل اخیر بیشتر در شهرستانهای آق قلا، گنبدکاووس، بندرترکمن و گمیشان خسارت وارد کرد.
۱۱:۱۱ انتقال کمکهای امدادی خراسان رضوی با ۳۰ دستگاه تریلر به گلستان
استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای مدیریت بحران استان گفت: تاکنون ۳۰ دستگاه تریلر و کامیون کمک های انتقال کمکهای امدادی خراسان رضوی با ۳۰ دستگاه تریلر به گلستان امدادی را از این استان به عنوان معین برای سیل زدگان استان گلستان منتقل کرده اند و ارسال کمکها همچنان ادامه دارد.
علیرضا رزم حسینی بر آمادگی خراسان رضوی برای تامین نیازهای امدادی هموطنان سیل زده در گلستان تاکید کرد و افزود: تلاش شده است با هماهنگی و برنامه ریزی، همه اقدامات به صورت واحد و یکپارچه صورت گیرد و از کمکهای متفرقه پرهیز شود.
وی گفت: با این هدف نشست ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی با حضور همه اعضا تشکیل و دستور داده شده است همه دستگاههای اجرایی استان با دستگاههای متناظر در گلستان در ارتباط باشند تا در صورت نیاز کمکهای بیشتری گسیل شود.
در پی وقوع سیل در استانهای گلستان و مازندران تاکنون ۳۸۰ تن کمک شامل آب آشامیدنی، بستههای غذایی، پتو و تجهیزات امدادی و اسکان اضطراری از خراسان رضوی برای هموطنان سیل زده در شمال کشور ارسال شده است.
۱۱:۰۹ استقرار بیمارستان صحرایی ارتش در آق قلا
نماینده ارتش در استان گلستان در گفتگو با شبکه خبر گفت: بیمارستان صحرایی ارتش با تمام تجهیزات و امکانات جراحی و دندانپزشکی در شهر آق قلا مستقر شده است.
امیر غفاری افزود: امکانات استانی را از ۲۷ اسفند که این حادثه اتفاق افتاد وارد عمل کردیم.
وی گفت: بعد از فرمان مقام معظم رهبری کل امکانات نیروی زمینی ارتش اعم از شناورها و خودروهای زرهی بی آر تی که امکان تردد در مناطقی که با ارتفاع آب بیشتر را دارد و نیز کامیونهای کراس که توپ کش است در منطقه سیل زده به کار گرفته شده است.
امیر غفاری افزود: لودر و بیل مکانیکی از گروه مهندسی مشهد به منطقه اعزام شده و خوشبختانه تمام تصمیماتی که از طریق ستاد کل نیروهای مسلح به ارتش و سپاه ابلاغ شده، برابر همان هماهنگی در حال انجام است.
نماینده ارتش در استان گلستان گفت: دستگاه و ادوات سنگین ارتش هم اکنون مشغول باز کردن دهانه گرگان رود به دریای خزر هستند که باعث فروکش کردن آب میشود.
۱۱:۰۴ خدمت رسانی ۸ تیم پزشکی به مردم گلستان
سردار پورجمشیدیان در گفتگو با شبکه خبر گفت: ۸ اکیپ کامل پزشکی سیار آماده خدمت رسانی به مردم هستند و این اکیپها به منطقه و محلهای استقرار مردم اعزام میشوند تا از نزدیک نیازهای خدمات پزشکی مردم را رفع بکنند.
نماینده سپاه پاسداران در استان گلستان افزود: در پی اقداماتی که مجموعه نیروهای مسلح در چند روز گذشته در مناطق سیل زده انجام دادند از روز گذشته و درپی فرمایش فرمانده معظم کل قوا حرکت نیروهای مسلح بیشتر شده است.
وی گفت: نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیشب موفق شد با انفجار در مسیر راه آهن، مسیر عبور آب را تسهیل کند.
نماینده سپاه پاسداران در استان گلستان با بیان این که در روزهای گذشته نیز مسیر جاده گرگان به آق قلا را شکاف داده بودیم، افزود: در این مسیر با ایجاد پل، ارتباط میان گرگان و آق قلا برقرار شده است.
سردار پورجمشیدیان به استقرار بیمارستان فوق تخصصی سیار نیروی زمینی سپاه در منطقه سیل زده اشاره کرد و گفت: این بیمارستان آماده ارائه خدمت به مردم منطقه را دارد.
نماینده سپاه پاسداران در استان گلستان افزود: در نقاطی که عمق آب بیشتر است یگان دریایی نیروی زمینی مستقر و آماده ارائه خدمت است.
سردار پورجمشیدیان گفت: در مجموع همه امکانات و سرمایه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خدمت مردم است تا مشکلات آنان کاهش یابد.
۱۱:۰۳ کمک کاشانیها به هموطنان سیل زده گلستانی
نیروی هوایی سپاه کاشان به کمک سیل زدگان استان گلستان شتافت.
فرمانده نیروی هوایی سپاه کاشان گفت: برای کمک به سیل زدگان بیش از ده دستگاه ماشین آلات، کامیون آشپزخانه سیار و یک دستگاه تریلر مجهز به نانوایی سیار به استان گلستان به همراه ۱۵ نیرو، بامداد امروز اعزام شده است.
سرهنگ اسماعیلی افزود: علاوه بر این اقلام ضروری نظیر چادر، پتو، کنسرو، خشکبار هم به این استان ارسال شده است.
۱۱:۰۳ بسته شدن تنها راه دسترسی به گمیشان
علاوه بر جاده گمیشان به بندرترکمن، محورهای خوش ییلاق، یساقی، گرگان به آق قلا و عطا آباد آق قلا نیز همچنان بسته یا تردد با محدودیت ممکن است.
رئیس پلیس راه گلستان گفت: تنها جاده دسترسی به گمیشان یعنی مسیر این شهر به بندرترکمن بسته است.
سرهنگ عبدی افزود: محور گرگان به آق قلا یک طرفه و در جهت مخالف فقط برای تردد خودروهای شاسی بلند ممکن است.
وی گفت: محور یساقی به بندرترکمن از پل قره تپه و جاده عطا آباد به آق قلا بسته است.
عبدی درباره محور خوش ییلاق آزادشهر به شاهرود نیز افزود: تردد فقط با خودروهای شاسی بلند امکان پذیر است.
۱۱:۰۰ اعزام نانوایان و آشپزهای اصفهانی به مناطق سیل زده
نانوایان و آشپزهای اصفهانی راهی مناطق سیل زده استان گلستان شدند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: نیازی به اعزام نیروهای انسانی به مناطق سیل زده نیست و فقط یک گروه باتجربه برای پخت غذای گرم و نان دیشب به استان گلستان اعزام شدند.
احساناله رضاپور افزود: گروه اعزامی در منطقه یک آشپزخانه و نانوایی سیار راهاندازی خواهند کرد و بین سیل زدگان ۶ یا ۷ هزار غذای گرم توزیع خواهد شد.
وی گفت: تمام حوزهها، پایگاهها و نواحی محل آماده جمعآوری کمکهای نقدی و غیرنقدی مثل پتو، خشکبار و لباس هستند.
۱۰:۵۶ هشدار هواشناسی مازندران
با ادامه بارشها و ذوب باقی مانده برفها، احتمال افزایش حجم آب رودخانهها و مسیلهای استان وجود دارد.
معاون پیش بینی هواشناسی مازندران با اشاره به نفوذ سامانه بارشی دیشب به استان گفت: بارش پراکنده باران تا صبح چهارشنبه ادامه دارد که با ادامه بارشها و ذوب باقی مانده برفها، احتمال افزایش حجم آب رودخانهها و مسیلهای استان وجود دارد.
اسدی با بیان اینکه با فعالیت این سامانه بارشی بیشترین میزان بارش در سیاه بیشه ۱۰ میلیمتر ثبت شد، افزود: در مدت زمان فعالیت این سامانه بارشی در مناطق سردسیر بارش برف و باران را شاهد هستیم و دمای هوای استان نیز ۵ تا ۱۰ درجه کاهش مییابد.
وی با اشاره به اینکه دمای هوای ساری امروز ۶ تا ۷ درجه کاهش مییابد، گفت: با این نوسان، دمای هوای این شهرستان به حدود ۱۲ درجه سانتی گراد میرسد.
معاون پیش بینی هواشناسی مازندران با بیان اینکه افزایش دمای هوا در روزهای گذشته؛ ذوب شدن برف کوهها و روان شدن آب از ارتفاعات را به دنبال داشت، افزود: با نفوذ سامانه بارشی احتمال افزایش گسیل روان آبها از ارتفاعات به پایین دست، افزایش دبی رودها و رانش زمین و ریزش سنگ در استان دور از انتظار نیست.
به گفته اسدی از ظهر چهارشنبه تا پنج شنبه آسمان مازندران صاف تا نیمه ابری است، اما با نفوذ سامانه بارشی آسمان استان، جمعه بارانی میشود.
۱۰:۵۴ لزوم آمادگی برای مقابله با احتمال وقوع سیل
معاون اول رئیس جمهور در گفت و گوی تلفنی با استانداران کرمانشاه، ایلام، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و خوزستان بر آمادگی لازم برای مقابله با احتمال وقوع سیل تأکید کرد.
اسحاق جهانگیری در این مکالمه تلفنی با اشاره به پیش بینیهای سازمان هواشناسی کشور مبنی بر وقوع بارش برف و باران در استانهای نیمه غرب و جنوب غربی کشور و احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در این مناطق ضرورت تدارک تمهیدات لازم برای مقابله با بحران را یادآور شد.
وی با اشاره به حضور مسافران نوروزی، بر خدمت رسانی بیشتر به مردم تاکید و خواستار هماهنگی همه دستگاهها به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی شد.
۱۰:۳۳ لغزندگی جادههای مازندران، رانندگان با احتیاط حرکت کنند
رئیس پلیس راه مازندران گفت: بارش برف و باران در ارتفاعات مازندران موجب لغزندگی سطح جادههای استان شده است.
سرهنگ پاسدار علیرضا قدمی از ترافیک پرحجم و روان در جادههای استان (مسیر ورودی) به ویژه کندوان و هراز خبر داد و افزود: به دلیل بارش پراکنده برف در ارتفاعات جادههای ذکر شده و نیز بارش باران در دیگر ارتفاعات جادههای مازندران موجب لغزندگی و کندی حرکت خودروها شده است.
سرهنگ پاسدار علیرضا قدمی با اشاره به ریزش پی در پی سنگ، شبانه روز گذشته در ارتفاعات مازندران و نیز صدمه دیدن چند خودرو دیشب در جاده هراز (ریزش) افزود: با توجه به ادامه بارش باران، احتمال ریزش سنگ همچنان وجود دارد.
رئیس پلیس راه مازندران بر پرهیز از سفرهای غیرضروری در جادههای کوهستانی استان، رعایت کردن قوانین راهنمایی و رانندگی، به همراه داشتن تجهیزات فصل سرما، رعایت سرعت مطمئنه و روشن کردن چراغ خودرو هنگام بارش باران و برف مورد تاکید کرد.
۱۰:۲۱ خروج آب از آق قلا و شهرهای اطراف؛ اولویت کاری
عبدالرضا رحمانی فضلی در گفتگوی زنده با اخبار بامدادی شبکه اول سیما گفت: خروج آب از منطقه آق قلا و شهرهای اطراف اولویت کاری ماست و با توجه به بارندگیهای اخیر استانداریهای شمالی و غربی کشور در آمادگی کامل به سر میبرند.
وزیر کشور افزود: هر روز در ستاد بحران در استانداری گلستان جلساتی با مسئولان مرتبط برای تسریع در رفع مشکلات سیل زدگان تشکیل میشود که اولویت امروز ما خروج آب از منطقه آق قلا و شهرها و روستاهای اطراف آن است.
وی ادامه داد: خروج آب از این منطقه براساس تصمیمات اتخاذ شده بر عهده نیروی انتظامی با مسئولیت سپاه است و از روز گذشته تاکنون تجهیزات و امکانات برای تحقق این امر مستقر شده است.
رحمانی فضلی گفت: ورودی آب از سد وشمگیر نیز کاهش پیدا کرده است و تنها نگرانی که الان وجود دارد شروع بارندگی هاست که باید تخلیه آب در این منطقه به سرعت انجام بگیرد.
وی با اشاره به تقسیم کار بین دستگاههای اجرایی افزود: وزارت راه و شهرسازی مسئولیت اعزام تجهیزات و خودروها را عهده دار است که با توجه به نیاز اعزام میشوند همچنین هلال احمر نیز در بخش پشتیبانی، چادر، تغذیه سیل زدگان اقدامات خوبی را تاکنون انجام داده و خدمات رسانی در این بخش همچنان ادامه دارد.
وزیر کشور گفت: همچنین از طریق هلی کوپتر لوازم مورد نیاز مانند آذوقه به روستاهای آسیب دیده رسانده شده است.
رحمانی فضلی با بیان این که از مناطق مختلف سیل زده از نزدیک در روزهای اخیر بازدید داشته و با مردم شهرهای خسارت دیده گفتگو کرده است، افزود: خوشبختانه ۹۰ درصد آب در برخی از این مناطق تخلیه شده، اما لوازم منازل بسیاری از آنها تخریب شده و این خانوادهها نیاز به کمک دارند.
وی گفت: با مجموعه کارهایی که تاکنون انجام شده و همچنان این تلاشها ادامه دارد مشکل باقی مانده بحث سیلاب در آق قلا و گمیشان است که امیدواریم آن را نیز هدایت کنیم.
وزیر کشور با تاکید بر این که با توجه به کمکهای دستگاههای اجرایی و آن چه که از طریق مردم به این مناطق رسیده در بخش ماشین آلات اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: همچنین در بخش اقلام غذایی و چادر در وضعیت مناسبی هستیم.
رحمانی فضلی گفت: در حال حاضر ساکنان مناطق آسیب دیده بیش از هر چیزی به کمکهای نقدی و یا وسایل منزل که نو باشد نیازمندند تا بتوانند مایحتاج خود را خریداری و جایگزین لوازم آسیب دیده کنند.
وی در پایان به بارندگیهای پیش رو اشاره کرد و افزود: در مناطقی که پیش بینی بارندگی شده است به ویژه در شمال و غرب کشور استانداران آماده باش کامل هستند و حتی در بخش عشایر نیز به آنها اعلام شده که توجه لازم را داشته باشند که آسیب نبینند.
۱۰:۱۵ احتمال وقوع سیلاب
معصومه احمدی گفت: احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن آب در استانهای خوزستان، بوشهر، ایلام، فارس، کرمانشاه و بخشهای شرقی استان کردستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری و بخشهای غربی استان اصفهان وجود دارد.
کارشناس هواشناسی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات هواشناسی امروز سامانه بارشی به جز نوار شرقی در کل کشور فعال است و غالب مناطق نیمه غربی، بخش مرکزی، جنوب و شمال کشورمان با بارش باران همراه است.
وی گفت: در بخشهایی از استانهای واقع در غرب و جنوب غربی و دامنه مرکزی و جنوبی زاگرس و در بخشهایی از شمال غرب و سواحل غربی دریای خزر بارندگی از شدت بالاتری برخوردار است.
کارشناس هواشناسی ضمن هشدار صادر شده از مرکز پیش بینی هواشناسی درباره احتمال وقوع سیلاب افزود: بر اساس آخرین هشدار صادر شده از مرکز پیش بینی هواشناسی احتمال وقوع سیلاب، جاری شدن آب و بالا آمدن آب رودخانهها در معابر عمومی در استانهایی مانند خوزستان، بوشهر، ایلام، بخشهایی از استان فارس، کرمانشاه و بخشهای شرقی استان کردستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و استانهای چهارمحال و بختیاری، بخشهای غربی استان اصفهان و بخشهای جنوبی استان قم پیش بینی میشود.
احمدی گفت: بارش به شکل برف و باران در بخشهایی از استانهای همدان، مرکزی، آذربایجان غربی و شرقی، زنجان، کردستان و اردبیل وجود دارد و همین طور در سواحل غربی دریای خزر، استانهای گیلان و مازندران و در دامنه جنوبی البرز و استانهایی مانند قزوین و تهران هم بارش قابل توجه است.
وی تاکید کرد: در نواحی کوهستانی البرز بارش برف میتواند اختلال در تردد جادههای کوهستانی ایجاد کند و در بخشهایی از مرکز کشور هم بارشها قابل توجه است، البته برای روز سه شنبه علاوه بر این مناطق این سامانه بارشی به سمت شرق حرکت میکند و بارشها مناطقی از استانهای کرمان، یزد، بخشهایی از استانهای خراسان جنوبی، خراسان رضوی و شمالی و گلستان هم بارشها قابل توجه میشود همچنین آب گرفتگی معابر این استانها هم پیش بینی میشود.
کارشناس هواشناسی تاکید کرد: وزش باد نسبتا شدید لحظهای و افزایش سرعت وزش باد در مناطق جنوبی کشورمان شکل میگیرد و آبهای خلیج فارس به شدت مواج و متلاطم میشود به طوریکه ارتفاع موج به بیش از سه متر میرسد بنابراین شرایط خطرناکی برای قایقها و شناورهای سبک تفریحی ایجاد میشود.
احمدی به شرایط دمایی در مناطق مختلف کشورمان اشاره کرد و گفت: با ورود این سامانه بارشی شاهد کاهش نسبی دما در مناطق کشور هستیم به طوریکه در نیمه غربی و نیمه شمالی شدت کاهش دما ۴ تا ۵ درجه میرسد.
وی افزود: این سامانه بارشی تقریبا تا روز چهارشنبه به فعالیت خود ادامه میدهد.
احمدی گفت: آسمان تهران امروز ابری و بارانی است و در ارتفاعات شاهد بارش برف هستیم این شرایط بارش در پایتخت برای ۲ یا ۳ روز تداوم دارد، اما شدت بارش برای امروز بیشتر از روز قبل است.
۱۰:۰۹ توضیح سخنگوی سپاه درباره عملیات انفجار در آققلا
سخنگوی سپاه پاسداران گفت: گردان مهندسی و تخریب نیروی زمینی سپاه تخصصی عمل کردند تا هیچ آسیبی به خطوط ریلی وارد نشود.
سردار رمضان شریف افزود: با رهاسازی آب انباشتشده در منطقه شهر آققلا بتدریج شرایط بهتر میشود و عملیات خدمترسانی نیروهای امدادی آسانتر و سریعتر میشود.
وی گفت: برخلاف شایعات فضایمجازی مبنی بر اینکه این اقدام منجر به زیر آب رفتن گمیشان میشود، عملیات گروه مهندسی سپاه در منطقه هیچ تاثیری در روند سیلاب گمیشان ندارد.
سردار رمضان شریف افزود: با کمک نیروهای انفجار سپاه پاسداران، عملیات انفجار اولیه دینامیت در راستای هدایت و خارج کردن سیل از شهر آققلا با موفقیت انجام شد.
سخنگوی سپاه گفت: با اجرای این عملیات و فروکش کردن حجم آب، ارتباط شهر آققلا با روستاهای شمال این شهر برقرار میشود.
سردار شریف افزود: این اقدام سپاه موجبات خرسندی و خوشحالی مردم آققلا به ویژه ساکنان روستاهای شمال این شهر و نیز قدردانی علمای اهل تسنن را در پی داشته است.
در روزهای گذشته گفته میشد که مسیر راه آهن مانع عبور آب است.
۰۹:۳۸ بسیج امکانات آستان قدس در خدمت رسانی به مناطق سیل زده
تولیت آستان قدس رضوی دستور داده است؛ امکانات آستان قدس در خدمت رسانی به مناطق سیل زده بسیج شود.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی گفت: با توجه به وقوع سیل در برخی شهرها وبسیج امکانات آستان قدس در خدمت رسانی به مناطق سیل زده روستاهای استانهای شمال کشور و خسارت به هموطنان عزیز، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی دستور بسیج همه امکانات آستان قدس رضوی برای ارائه خدمات بیشتر در کنار نهادهای مسئول صادر کرد.
محسن منصوری افزود: بنیاد کرامت رضوی و دفتر نمایندگی آستان قدس در استانهای گلستان و مازندران از ساعات اولیه وقوع سیل در کنار مردم مناطق سیل زده بویژه مناطق کم برخوردار حضور داشته اند و همچنان خدمات مورد نیاز بویژه تهیه غذای گرم، آب آشامیدنی و کمک رسانی برای کاهش خسارات وارده ارائه میکنند.
وی با بیان این که ظرفیت خادمیاران رضوی برای ارائه خدمت رسانی بیشتر بکارگیری شده است، گفت: اکنون تلاش برای حفظ آرامش مردم و رفع آبگرفتگی منازل مورد توجه است و پس از آن باید برای بازسازی منازل تخریبی بویژه در روستاها اقدام کرد.