رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور: بر اساس سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسعه حمل و نقل ریلی یکی از اولویتهاست
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: در سالهای اخیر اقدامات جدی برای برطرف خلاءهایی که در زیرساختهای بخش ریلی وجود داشت صورت گرفت.
وی گفت: با توسعه شبکه ریلی از طریق زیرساختها که شرط لازم است، اما داشتن واگن، لوکوموتیو، ریل باس و چیزهای دیگری که میتواند شبکه ریلی را تکمیل کند در اولویت دوم قرار میگیرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: باید سعی کنیم زمینه بهره برداری بهتر را برای مردم فراهم کنیم و در طول یک یا دو سال گذشته چهار مرکز استان به شبکه ریلی سراسری متصل شد.
نوبخت گفت: در اوایل سال آینده باید شاهد ادامه شبکه ریلی از میانه به بستان آباد و ایل گولی تبریز باشیم و از اردبیل به میانه نیز باید خطوط ریلی آن متصل شود.
وی به تفاهم نامه امروز برای ساخت ۹۷۴ واگن مسافری و باری اشاره کرد و افزود: برای ساخت این تعداد بیش از هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تامین مالی صورت میگیرد و بیش از چهار هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد که خبر خیلی خوبی است که واحدهای تولید واگن داخلی در اراک و سایر نقاط کشور که بخشی از ظرفیت آنها بدون استفاده مانده بود دوباره وارد مدار تولید میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه به حوادث تلخی که در ایام نوروز منجر به کشته شدن جمعی از هموطنان در نقاط مختلف کشور میشود اشاره کرد و گفت: در کنار توسعه راههای زمینی اگر بتوانیم از حمل و نقل ریلی استفاده کنیم بهتر و ایمنتر خواهد بود.
نوبخت ابراز امیدواری کرد: توافقات امروز بر اساس زمان بندی در طول یکسال تحقق یابد.