حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی : بنیاد برکت بسیار پربرکت است و از یک نهال به درخت تنومند تبدیل شده است
وی به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: زمانی که امام (ره) به کشور بازگشت دو کار مهم انجام داد یکی براندازی نظام شاهنشاهی و دوم تشکیل حکومت اسلامی با اتکا به مردم بوده است.
وی افزود: حکومت شاهنشاهی حکومت طاغوتی بود که عامل سقوط حاکم بر آن نیز فساد حاکم بر این خانواده بود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی گفت: امام خمینی (ره) از اتحاد و علاقه مردم به خودشان خوب استفاده کردند و نظام طاغوت را سرنگون و با اتکا به خدا و وحدت مردم مبارزه را شروع و در نهایت پیروز شدند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در این مراسم گفت: از ابتدای کار بنیاد برکت جهت گیریها را تعریف کردیم و محور آن اشتغال زایی بوده است که تاکنون موفق شدیم ۴۰۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در کشور سازماندهی کنیم.
محمد مخبر افزود: این بنیاد در زمینه ساخت مدرسه، جاده، آبرسانی، پرداخت کمک هزینه بیماران سرطانی، پرداخت وام قرض الحسنه و همچنین لوازم التحریر فعالیت کرده است.
وی با اشاره به اینکه محور اصلی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اشتغال بوده است گفت: مطالعات زیادی انجام داده ایم از افراد، گروه، شبکه، کارآفرینان بنگاههای کوچک و متوسط، و نقطه عطف کار این ستاد در طول هفت ماه گذشته ایجاد ۴۱ هزار شغل در بخش اجتماع محور، بنگاه محور و تسهیلات محور و با بنگاههای بزرگ بوده است.
مخبر گفت: ۴۱ هزار شغل مستقیم و ۴۰ هزار شغل غیر مستقیم از ابتدای سال ایجاد کردیم که امروز شاهد بهره برداری از ۸۰ هزار شغل در کشور هستیم که به نوبه خود رکورد قابل توجهی است.
وی تاکید کرد: ایجاد شغل به صورت هفتگی با ثبت اسم، کد ملی و آدرس محل زندگی موجود است که بیش از ۹۰ درصد سرمایه گذاری آن از آورده مردم بوده و بقیه تسهیلاتی بود که در اختیار آنها گذاشته شده است.
مخبر افزود: بطور مثال اگر محل کسب و کار یک نفر ده میلیون قیمت داشته و حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیون وام به آن متقاضی پرداخت کردیم در کنار آن آموزش و مدیریت انجام شده و حتی برای فروش محصول تولیدی نیز بازاریابی کردیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این حجم از سرمایه گذاری با مدیریت و خلاقیت مردم در مناطق محروم و روستایی و حتی صعب العبور صورت گرفته که نماد شعار ما میتوانیم شده است.
وی افزود: در بخش دانش بنیان نیز کارهای بسیار بزرگی انجام شده و تا حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار نخبه را پشتیبانی کردیم که در کانونهای مختلف فعالیت میکنند.
مخبر در پاسخ به این سوال که متقاضیان به دریافت تسهیلات به کجا مراجعه کنند؟ گفت: همه متقاضیان میتوانند به سایت دانش بنیان برکت، و یا سایت بنیاد برکت مراجعه کنند و در برخی مواقع در مشاغل خرد و خانگی ما به سراغ آنها میرویم.
وی اضافه کرد: برای سال آینده ایجاد ۷۰ هزار شغل مستقیم را برنامه ریزی کردیم که بطور متوسط برای هر شغل خانگی ۲۰ میلیون، بنگاهها حدود ۱۰۰ میلیون، بنگاههای بزرگ ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون و به بخش دانش بنیان یک تا ۴ میلیون
تومان تسهیلات داده میشود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم بهره برداری از ۴۱ هزار اشتغال مستقیم، گفت: در سالهای گذشته ۴۰ هزار طرح زیربنایی و اقتصادی به ارزش ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کردیم.
وی افزود: ۱۵۵۰ مدرسه ساخته شد، ۱۲۰۰ مرکز فرهنگی، ۳۰ هزار مسکن، ۱۱۱۰ طرح آبرسانی، ۱۵۹ مرکز جامع بهداشت ساخته شد و ۱۱ بیمارستان نیز برای ساخت آن هدفگذاری شده که ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی برای این تعداد بیمارستان باید ساخته شود که بخشی از آن ساخته و بخش دیگر در حال ساخت است.
بنیاد برکت از اذر ۸۶ کار خود را در قالب مجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) آغاز کرد.