کمبود 25 درصدی نیروی انسانی شامل معلم، کادرآموزشی و خدماتی از مهمترین مشکلات مدارس این شهرستان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر آموزش و پرورش ساوه گفت: برای 53 هزار و 854 دانش آموز این شهرستان، 2 هزار و 240 نفر معلم و کادرآموزشی در حال فعالیت است که با وجود فعالیت این میزان نیروی انسانی در حوزه تعلیم و تربیت اما همچنان با کمبود 25 درصدی نیروی انسانی شامل معلم، کادرآموزشی و خدماتی مواجه هستیم.
فراشیانی به برگزاری آزمونهای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش ساوه اشاره کرد و گفت: پارسال حدود 380 نفر سهمیه برای ساوه در نظر گرفته شد، اما تنها 260 نفر جذب شدند و از تخصیص کامل سهمیه در نظر گرفته شده برای شهرستان محروم شدیم.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه افزود: با جذب نیروی آموزشی در سال تحصیلی پیش رو از طریق ماده 28 و نیز تربیت معلم بخشی از نیاز دستگاه تعلیم و تربیت شهرستان به معلم و نیروی خدماتی برطرف خواهد شد.
فراشیانی به کمک های خیران مدرسه ساز برای جبران کمبود فضای آموزشی شهرستان ساوه اشاره کرد و گفت: مشارکت مطلوب خیران مدرسه ساز با وجود افزایش جمعیت دانش آموزی ساوه به خاطر مهاجر پذیربودن، کمک شایانی برای سازمان آموزش و پرورش تلقی می شود.
وی ادامه داد: در مهر سال آینده سه واحد آموزشی در شهرستان ساوه به بهره برداری می رسد که با احتساب این واحدها از مهر امسال تا مهر سال آتی، 10 واحد آموزشی در این شهرستان در مقاطع مختلف با مشارکت خیران و اعتبارات دولتی ساخته یا پیش بینی ساخت شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه از کسب رتبه ممتاز شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه در سطح استان به دلیل حجم بالای اجرای مصوبات این شورا خبر داد و افزود: راه اندازی پایگاه نوروزی در ایام تعطیلات انتهای سال برای فراهم کردن زمینه آموزش و تحصیل دانش آموزان در این ایام از جمله مصوبات شورای آموزش و پرورش شهرستان است که می تواند ارتقای سطح آموزش و کسب آمادگی لازم برای شرکت در کنکور و نیز افزایش ضریب قبولی دانش آموزان موثر باشد.
فراشیانی گفت: کارگاه های آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت فضای مجازی، آموزش خانواده و دانش آموزان در 15 منطقه ساوه و همچنین اجرای طرح گفتمان و روشنگری دینی را از دیگر برنامههای آموزش و پرورش در مدارس ساوه است.
وی در مورد فعالیت های مربوط به ایمن سازی مدارس اظهار داشت: در سال گذشته افزون بر 22 میلیارد ریال برای استاندارد سازی مدارس شهرستان هزینه شده و اکنون در همه مدارس روستایی بخاری های نفتی جمع شده و به جای آنها بخاری گازی یا برقی نصب شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه به کسب رتبه ممتاز پژوهش سرای آموزش و پرورش در سطح کشور اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش شهرستان ساوه توانسته است رتبه های برتر پژوهشی و تحقیقاتی را کسب کند.
۴۶ درصد مدارس کشور توسط خیرین ساخته می شود در حالی که طبق قانون اساسی این وظیفه دولت است که زمینه آموزش و پرورش را برای همه اقشار مردم با ساخت مدرسه و تربیت معلم فراهم کند.