طرحهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه عمومی سازی دسترسی فرهنگی رونمایی شد.
وی افزود: با طرحهای «پروانه» و «پردیس» میتوانیم حضور بی واسطه هنرمندان و خدمات الکترونیک را داشته باشیم.
صالحی با اشاره به اینکه در طرح «پروانه»، دهها هزار هنرمندی که در ایران وجود دارد در تبادل مستقیم با اصحاب فرهنگ و هنر قرار میگیرند گفت: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخش قابل توجهی از خدمات حضوری انجام میشد و با تکثر مجوزهای ارشاد که بیش از ۱۰۰ مجوز بود به مراجعات غیر حضوری منتهی میشد، اما با این طرحها این مجوزها به ۳۶ عنوان مجوز تقلیل یافت و مراجعات از بین میرود و در نتیجه دولت الکترونیک فضایی فراهم میکند که برای پیشگیری از فساد و افزایش نظارتهای درون سازمانی و برون سازمانی کمک کننده است و این اقدام برای مدیران و خدمت گیرندگان سهل و آسان میشود و خدمت گیرنده متوجه میشود که کار او در چه مرحلهای قرار دارد.
وزیر ارشاد افزود: یکی از کلان برنامههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عمومی سازی دسترسی فرهنگی است که با رویکرد توسعه عدالت به پیش میرود.
سید حسین سید زاده مدیر عامل صندوق اعتباری هنر گفت:: یکی از اهداف ما در ایجاد طرح پردیس توجه به هنرمندان مناطق کم برخوردار و محروم است تا دسترسی به محتوای دیجیتال برای این قشر تسهیل شود و اشتغالزایی بومی و حمایت از تولید فیلم کوتاه صورت گیرد.
طرح «پردیس» مجازی فرهنگ و هنر، یکی از طرحهایی است که به ایجاد دسترسی برخط (آنلاین) اطلاعات هنر و راه اندازی دورههای سینمایی آنلاین است.