به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ سید حسین سید زاده در نشست خبری صندوق اعتباری هنر با حضور مدیران این صندوق و اهالی رسانه با اشاره به لزوم کارآفرینی و کمک به کارآفرین شدن هنرمندان گفت: با بنیاد سینمایی فارابی صحبت کردیم و با هماهنگی آنها به فیلمهایی سینمایی در قالب وام تشهیلاتی ارائه میشود و تاکنون ۲۰ فیلم از این تسهیلات استفاده کرده است. همچنین طرح صندوق جسورانه سرمایهگذاری سینما در بورس که در زمان محمدمهدی حیدریان مطرح شده بود در دور جدید پیگیری شد و از ابتدای سال ۹۸ این صندوق به عنوان بورس سینما با سرمایه ابتدایی ۲۰ میلیارد تومان راهاندازی خواهد شد.
وی با اشاره به حمایت انتظامی سرپرست سازمان سینمایی از این صندوق گفت: زمانی که این صندوق به بورس عرضه شود همه کسانی که در بورس کد دارند و میتوانند سهام بخرند، میتوانند واحدهای این صندوق را بخرند و هر کدام از این واحدها مشخص است که در کدام فیلم سرمایهگذاری شده است. سازمان بورس نیز از این صندوق حمایت کرده است.
حیدری (معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق) نیز با اشاره به همکاری صندوق اعتباری هنر و بنیاد سینمایی فارابی نیز گفت: اگر بنیاد سینمایی فارابی تشخیص دهد که هر فیلمنامهای میتواند بعد از ساخت پول خود را بازگرداند ما به آن طرح وام قرض الحسنه با سود کم میدهیم و البته تمامی این وامها با وثیقه ملکی داده میشود.
امسال بهترین سال صندوق اعتباری هنرپیش بینی میشد در سال ۹۷ به علت اتفاقات سیاسی و اقتصادی دچار رکود در وضع فرهنگی کشور شویم، اما بعد از حدود ۱۴ سال فعالیت صندوق، نوبت به میوه دهی فعالیتهای صندوق رسیده است.
سید حسین سیدزاده در نشست اطلاع رسانی مدیران صندوق اعتباری هنر با رسانهها افزود: در شرایطی که ذینفعان و ارباب رجوعها به برنامه دستگاهها و ادارات به دیده تردید مینگرند، ما در سال ۹۷ موفق به اعتمادسازی شدیم و هنرمندان مطمئن هستند که اگر طرحی را اعلام میکنیم حتما آن را به همان کیفیت اجرا میکنیم.
وی با بیان اینکه پس از چند سال رویکرد فعالیت هایمان را به سمت خارج از تهران و به میان هنرمندان شهرستانها برده ایم گفت: در سفرهایی که به شهرستانها داشته ایم به وفور این بازخورد را از هنرمندان میگرفتیم که شما نخستین مسئولانی هستید که سراغ ما را گرفتید.
رئیس صندوق اعتباری هنر با نام بردن از هنرمندان سرشناس کشور در شاخههای مختلف هنری گفت: به جرات میتوان گفت: بیش از ۹۰ درصد هنرمندان ما از شهرستانها هستند و به ندرت هنرمندان تهرانی داریم که توانسته باشند به قلههای رفیع شهرت و محبوبیت دست یابند به همین علت ما ۸۰ درصد تمرکزمان را در سال ۹۷ روی شهرستانها گذاشتیم و به این ترتیب به توازن بینابینی میان پرداختن به هنرمندان تهران و شهرستانها دست یافتیم.
سیدزاده با اشاره به ۶۵ هزار هنرمند عضو صندوق اعتباری هنر در ساحتها و شقوق مختلف فرهنگی و هنری گفت: ۴۲ هزار نفر از این جمع را بیمه کرده ایم، ۲۲ هزار نفر را بیمه تکمیلی کرد ه ایم، به ۲۷۰۴ نفر کمک مستمری ماهانه ۲۵۰ هزار تومانی پرداخت کرده ایم و علاوه بر خدمات حمایتی و امور رفاهی، یک میلیارد و ۴۱ میلیون تومان کمک بلاعوض داده ایم که کارمان از نظر آمار و ارقام راضی کننده است.
رئیس صندوق اعتباری هنر تاکید کرد: بنا داریم از ابتدای سال ۹۸ از ظرفیت همه ۶۵ هزار عضو صندوق مخصوصا از ظرفیت اصحاب رسانهها و هنرمندانی که تریبونی در اختیار دارند استفاده کنیم، تا به کمک ما بیایند تا هر زمان مشاهده کردند هنرمندی نیاز به کمک دارند او را به ما معرفی کنند.
وی گفت: حمایت از هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر کاری نیست که یک دفتر با کارکنان محدود بتواند آن را پیش ببرد و اگر این معرفی نیازمندان عرصه فرهنگ و هنر گسترش یابد و تبدیل به یک جریان شود، میتوانیم به رسالت واقعی مان عمل کنیم.