از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ۲۰۷هزار نفر در مراکز آموزشی فنی و حرفهای استان مرکزی آموزشهای مهارتی را فرا گرفته اند.
شاه محمدی گفت: جامعه هدف فنی و حرفه ای افراد جویای کار و مهارت هستند و علاقه جوانان به یادگیری مشاغل و حرفه ها می تواند زمینه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه را فراهم کند چرا که حضور افرادی که آموزش های لازم را در مراکز فنی و حرفهای کسب کرده اند در بنگاه اقتصادی کوچک و زنچیره فعالیت های اقتصادی برجسته است.
وی افزود: 207هزار نفر در مراکز آموزش دولتی و خصوصی فنی و حرفه ای این استان از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در 126رشته زیر نظر 70مربی موفق به دریافت گواهینامه مهارت فنی شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: اداره کل فنی و حرفه ای استان مرکزی در سال57 تنها یک مرکز با 22نیرو در استان داشت اما اکنون دامنه فعالیت این نهاد در سطح استان 22مرکز با 350نیروی فعال است.
شاه محمدی افزود:به توسعه آموزشگاه های خصوصی هم اشاره کرد و گفت: آموزشگاه های فنی خصوصی در سال57 در استان مرکزی وجود نداشت و اکنون شمار این آموزشگاه ها در سطح شهرستان های استان از 268مرکز گذشته است.
وی تصریح کرد: چهار کارگاه آموزش فنی در سال57 در استان مرکزی دایر بود که این شاخص به اکنون 406کارگاه فعال رسیده است.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی با بیش از 170آموزشگاه آزاد و 21مرکز دولتی کار آموزش مهارت های مختلف را در این استان برعهده دارد.
33هزار نفر سال گذشته در بخش دولتی و خصوصی از آموزش های فنی و حرفه ای استان مرکزی بهره مند شدند.