پخش زنده
امروز: -
نیروهای کار ماهر با مدارک بینالمللی در مراکز فنی و حرفه ای استان مرکزی آموزش داده می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اراک؛ مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی در نشست با مسوولین سازمان نظاممهندسی ساختمان و کانون انجمن صنفی کارگران و استادکاران استان مرکزی گفت: با توجه به صادرات خدمات فنی و حرفهای نیاز است متناسب با آن نیروهای ماهر با مدارک بینالمللی نیز آموزش دهیم تا امکان ارائه خدمات مطلوب از سوی این کارگران در کشورهای همسایه نیز فراهم شود.
شاهمحمدی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه سهجانبه میان اداره کل فنی و حرفهای، سازمان نظاممهندسی ساختمان و کانون انجمن صنفی کارگران و استادکاران استان مرکزی افزود: ایجاد تعامل و وفاق میان دستگاههایی که خدمات فنی و مهندسی ارائه میدهند و برداشتن گامهای مثبت در راستای ساماندهی کارگران صنعت ساختمان، پیمانکاران و متقاضیان بدون هیچگونه سهم خواهی یکی از دغدغههای سازمان فنی و حرفهای طی چند سال گذشته بوده است.
وی تصریح کرد: به منظور آموزش و مهارتآموزی کارگران ساختمانی، تمام مراکز سطح استان با امضای این تفاهمنامه در اختیار سازمان نظاممهندسی و کانون انجمن کارگران قرار میگیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی گفت: جامعه هدف سازمان، پروانه مهارت فنی کارگران ماهر است چراکه کارگران فنی به دلیل عدم آشنایی با قوانین و مقررات ملی ساختمان با مشکلاتی مواجه میشوند.
رئیس سازمان نظاممهندسی ساختمان استان مرکزی نیز گفت: هدف از انعقاد این تفاهمنامه سهجانبه، همکاری مشترک بهمنظور برگزاری دورههای آموزشی تخصصی_مهارتی مورد نیاز کارگران و استادکاران ساختمانی، استفاده از پتانسیل طرفین تفاهمنامه در راستای افزایش بهرهوری و تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمندسازی آنها، ارتقای کیفیت اجرای کار، کاهش مشکلات نظارت برای مهندسین ناظر، افزایش رضایت کارفرمایان و مالکین در بهکارگیری نیروهای ماهر و آموزشدیده و تعیین صلاحیت شده بومی در زمینه اجرای صنعت ساختمان است.
ثاقبی آموزش به منظور رعایت مسائل ایمنی و بهداشت حرفهای، کاهش حوادث ناشی از کار، طبقهبندی کارگران ماهر در صنعت ساختمان متناسب با ساختمانهای گروه الف تا «د»، برگزاری نشستها و سمینارهای تخصصی پیرامون اهداف تفاهمنامه و بهرهگیری از توان فنی و تخصصی را از دیگر اهداف این تفاهمنامه عنوان کرد.
رئیس کانون کارگران و استادکاران مهارتی استان نیز گفت:با انعقاد و همکاری طرفین این تفاهمنامه میتوان آموزشها را توسعه داد و یک تحول بزرگ در صنعت ساختمان ایجاد کرد.
قیاسی تصریح کرد: چنانچه کارگران آموزشها و مهارتهای لازم را کسب کنند میتوانیم نیروهای توانمند و ماهر را به کشورهای همسایه اعزام کنیم و گواهینامه مهارتهای فنی و حرفهای را در دیگر کشورها نیز بسط دهیم.
در حال حاضر بیش از ۵۰ هزار کارگر در استان مرکزی دارای کارت مهارتی فنی و حرفهای در تمامی رشتهها هستند.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی با بیش از 170آموزشگاه آزاد و 21مرکز دولتی کار آموزش مهارت های مختلف را در این استان برعهده دارد.