مدیر کل بحران استانداری مرکزی: صنایع در صورت عدم برنامهریزی میتوانند به عنوان یک عامل تهدیدآمیز عمل کنند.
وی افزود: اراک و حاشیه اراک( کارچان، ساروق و سنجان) از شهرهای پر خطر در بحث زلزله است که باید پیش بینی و پیش گیری در راس کارهایمان باشد.
مدیرکل بحران استانداری مرکزی گفت: لازم است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مقاوم سازی را جدی تر در دستور کار قرار دهد چرا که 10 تا 30 درصد از منازل روستایی استان در برابر زلزله مقاوم سازی نشده است.
غیاثی با اشاره خشکسالی و افت آبهای زیرزمینی را به عنوان یک تهدید برای اراک دانست وگفت: برای جلوگیری از بحران در منطقه باید برنامه ریزی مدونی توسط دستگاه های اجرایی به ویژه فرمانداری اراک در مدیریت مصرف آب انجام شود.
وی ادامه داد: در بازدیدی که اخیرا از اراضی مرزیجران و هزاره انجام شد، شکافهایی به طول 30 متر و عمق 7 تا 8 متر در زمین مشاهده شد که این شکافها نتیجه برداشت غیرمجاز آب و فرونشست زمین است.
مدیرکل بحران استانداری مرکزی گفت: کشت نکردن دوم و سوم برخی محصولات، نصب کنتورهای حجمی و هوشمند و پر کردن چاهای آب کشاورزی غیرمجاز، از جمله راهکارهای برون رفت از این وضعیت است.
غیاثی بر لزوم جداسازی آب آشامیدنی از شببکه آبیاری فضای سبز تاکید کرد و گفت: جداسازی آب آشامیدنی از شبکه آب مصرفی باید در دستور کار مسئولان اجرایی قرار گیرد تا از آب های سطحی برای آبیاری فضای سبز استفاده شود.
وی همچنین نسبت به نبود بانک اطلاعاتی قوی و تجهیزات آماده و بروز در این استان هشدار داد و گفت: بانک اطلاعاتی قوی و تجهیزات بروز و آماده در استان نداریم و آموزش و آگاهی بخشی به مردم ضعیف است.