پخش زنده
امروز: -
54 هزار منزل مسکونی و روستایی در استان مرکزی بیمه اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مرکزی امروز با حضور مسئولان استانی برگزار شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در این نشست با بیان اینکه 54 هزار منزل مسکونی و روستایی در استان مرکزی بیمه اند، گفت: خانه افراد روستایی که برای ساخت از اداره کل بنیاد مسکن استان مجوز دریافت می کنند، بیمه می شود، علاوه بر این منازل مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز از سوی این نهاد انقلابی بیمه می شود.
زندیه وکیلی افزود: تعرفه بیمه منازل نیازمند بازنگری های کارشناسی است و رقم پرداختی ساختمان هایی که از استحکام لازم برخوردار هستند باید نسبت به دیگر ساختمان ها تفاوت داشته باشند و بیمه ها نیز باید برای جلب توجه مردم در خصوص بیمه منزل مسکونی ضمن دریافت تعرفه های منطقه ای، تخفیفات ویژه نیز قایل شوند.
وی اضافه کرد: پوشش بیمه ای نوعی حامی در جبران خسارات در جریان وقوع حوادث است و می طلبد با فرهنگ سازی و آگاهی رسانی از مزایای بیمه مردم به این مهم ترغیب شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: 2 هزار دانش آموز در 65 مدرسه نقاط مختلف استان مرکزی مسایل مربوط به امداد و نجات را آموزش دیدند اما لازم است برنامه ای در اداره کل آموزش و پرورش استان تدوین شود که بر اساس آن هر دانش آموز در طول 6 سال دوره ابتدایی یک بار آموزش های مربوط به امداد و نجات را فرا بگیرند.
زندیه وکیلی در ادامه به وضعیت گرمایشی مدارش اشاره کرد و افزود : اداره کل آموزش و پرورش وظیفه دارد تا 10 روز آینده گزارش ویژه وسایل گرمایشی مدارس را تدوین و به ستاد مدیریت بحران استان ارائه کرده تا در صورت استفاده از بخاری های نفت سوز در مدارس عملیات جایگزین کردن بخاری های گازسوز انجام شود.
وی همچنین با اعلام شروع طرح زمستانه پلیس راهور گفت: 40 گروه پشتیبان در طول شبانه روز جاده های استان را رصد کرده و همچنین 36 دستگاه تراکتور، 10 دستگاه کامیون، پنج دستگاه لودر و سه دستگاه بولدزر نیز برای امداد رسانی جاده ای آماده شده و 50 هزار تن شن و ماسه نیز خریداری شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: درصورت هماهنگی برون بخشی می توان به بهترین شکل ممکن به هموطنان خدمات رسانی کرد چرا کهامکانات و ظرفیت های امداد رسانی در استان فراهم است.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بیمه به عنوان پشتیبان اصلی نظام حاکمیتی در پرداخت خسارت ها هنگام بروز حوادث است که این مهم باید از سوی دستگاه های مختلف به خصوص رسانه ها در جامعه فرهنگ سازی شود.
عبدالهی با اشاره به عدم رغبت کشاورزان به بیمه کشاورزی افزود: روستاهای استان باید به صورت تجمیعی زیر چتر بیمه قرار بگیرند چرا که در این صورت به دلیل کاهش هزینه برای بیمه گذار روستایی تمایل این قشر از جامعه برای قرار گرفتن در زیر چتر بیمه بیشتر می شود.
وی تصریح کرد: وظایف شرکت های بیمه هنگام بروز حوادث و بلایای طبیعی باید برای مردم تشریح و تبیین شود و بیمه ساختمان های مسکونی و تجاری باوجودصرفه جویی در منابع ملی، شرکت های بیمه را مکلف به ارایه خدمت و جبران خسارت های وارده کنند.