سابقه رویداد:
سمير قنطار که بود؟
سمير قنطار مبارز لبناني که حدود سه دهه در زندان هاي رژيم صهيونيستي اسير بود، روز شنبه در جريان بمباران يک منطقه مسکوني در سوريه به شهادت رسيد.
پژوهش خبری: سمير قنطار مبارز لبناني که حدود سه دهه در زندان هاي رژيم صهيونيستي اسير بود، روز شنبه در جريان بمباران يک منطقه مسکوني در سوريه به شهادت رسيد.
سمير قنطار که با سه دهه اسارت قديميترين اسير لبناني دربند رژيم صهيونيستي به شمار مي آمد،20 جولاي 1962در روستاي دروزي نشين "عيبه" از توابع استان جبل لبنان به دنيا آمد .در 14 سالگي و همزمان با اوج گرفتن جنگ داخلي در لبنان مدرسه را رها کرد و به سازمان آزاديبخش فلسطين پيوست.
وي در سال 21 آوريل 1979 ميلادي طي يك عمليات ضد صهيونيستي در شهر صهيونيست نشين «نهاريا» به اسارت در آمد. در سال 2004 در جريان مبادله زندانيهاي حزبالله لبنان تا مرز آزادي پيش رفت، اما رژيم صهيونيستي با عدول از توافق صورت گرفته با آزادي او در آن زمان موافقت نکرد.
سيد حسن نصرالله در همان سال ضمن احمق خطاب كردن سران صهيونيست به سبب ممانعت از آزادي سه اسير (نسيم نسر، سمير قنطار و يحيي اسكاف)، قول داد كه مقاومت اسلامي طي يك عمليات اسيرگيري ديگر، اين سه تن را از چنگ رژيم صهيونيستي آزاد نمايد. عمليات اسير گيري سال 2006 موسوم به «وعده صادق» و جنگ 33 روزه لبنان ثابت كرد كه حزب الله لبنان و رهبر آن بر سر عهد خويش با مردم لبنان هستند و اسراي خود را فراموش نخواهند كرد.
سمير قنطار حدود سه دهه در زندان رژيم صهيونيستي بود؛در جريان مبادله اسراي درسال 2008 آزاد شد . در اين تبادل اسراء ،علاوه بر «سمير قنطار» ، چهار تن ديگر از اسراي لبناني به نامهاي خضر زيدان، ماهر كوراني، محمد سرور و حسين سليمان كه در جنگ ژوئيه سال 2006 به اسارت در آمدند، آزاد شدند.
سمير قنطار چهار ماه بعد از آزادي به سوريه رفت تا از دست بشار اسد، رئيس جمهور، مدال ملي اين کشور را بگيرد و بعد از آن با جامعه دروزيها در بلنديهاي جولان ديدار کند.مدتي بعد از سفر به سوريه، قنطار در بهمن ماه 1387 به ايران سفر کرد و با آقايان احمدينژاد، رئيس جمهور وقت و هاشمي رفسنجاني، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ، ديدار کرد.
سمير قنطار بعد از ان هم بارها براي شرکت در کنفرانسهاي مختلف به ايران سفر کرد و در جريان يکي از اين سفرها با رهبر معظم انقلاب، ديدار نمود.از زمان آغاز جنگ در سوريه، نام سمير قنطار به عنوان يکي از نيروهاي مقاومت فعال در بلنديهاي جولان در سوريه مطرح بود که همراه و هماهنگ با نيروهاي حزبالله لبنان فعاليت ميکرد.
«سمير قنطار» آزاده معروف لبناني که بعد از سپري کردن حدود سه دهه اسارت در جريان تبادل اسراي لبناني با رژيم صهيونيستي در سال 2008 آزاد شده بود، در حمله جنگندههاي صهيونيستي به شهر "جرمانا" در حومه جنوبي دمشق به شهادت رسيد.
سکوت در مواجهه با تروريسم دولتي سازمان يافته رژيم صهيونيستي
..............
جابر انصاري، سخنگو و رييس مرکز ديپلماسي عمومي و رسانهيي وزارت امور خارجه ، ترور سمير قنطار را جديدترين نمونه تروريسم دولتي سازمان يافته و نهادينه رژيم صهيونيستي خواند. در اين ميان اين پرسش مطرح است که به چه دليل دولت هاي غربي و سازمان هاي بين المللي دررابطه با عمليات تروريستي پاريس که به نوعي، تروريسم غيردولتي بود با شدت و وسعت حداکثري برخورد کردند اما در مواجهه با تروريسم دولتي سازمان يافته رژيم صهيونيستي سکوت اختيار کرده اند؟ برخورد دوگانه در ارتباط با رژيم صهيونيستي و درخصوص انواع پرونده هاي اين رژيم اعم از پرونده اشغال گري، پرونده نژادپرستي، مسئله هسته اي، محيط زيست، پرونده حقوق بشر و حقوق بشردوستانه، مساله آوارگان فلسطيني، پرونده تجاوزات مکرر به همسايگان ، پرونده تروريسم دولتي و ...از بدو تاسيس اسرائيل در دستورکار غرب و سازمان ها و نهادهاي بين المللي قرار گرفته است.