گفتمان اجتماعی مردم محور باید برای کاهش ناهنجاری ها در استان مرکزی توسعه یابد.
استاندار مرکزی دراین نشست گفت: با وجود تلاش های انجام شده به وسیله بخش های دولتی و خصوصی در استان اما ناهنجاری ها همچنان در جامعه وجود دارند که باید در این خصوص تحقیقی شود تا عوامل تداوم ناهنجاری ها مشخص شود.
آقازاده افزود: در سازمان آموزش و پرورش و بویژه در بین نسل جوان در مدارس و دانشگاه ها باید این گفتمان ها در راستای کاهش ناهنجاری ها جدی گرفته شود.
وی گفت: در حال حاضر دو خانه جوان در استان افتاح شده است و سومین خانه جوان در کمیجان تا پایان سال راه اندازی می شود که می تواند این امر گام موثری در توسعه گفتمان ها اجتماعی باشد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری نیز گفت: ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان از سال 87 و به دستور رئیس جمهور ابلاغ شده که سال 88 در استان این ستاد با دو کارگروه عفاف و حجاب و کارگروه حقوق شهروندان تشکیل شد.
فتح ابادی افزود: هدف این ستاد اگاه سازی مردم به حقوق و تکالیف شهروندی ،پیشگیری از بروز تخلفات اداری و رسیدگی به شکایات، تقویت بازرسی ها و ارزیابی دستگاه های اداری، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، صیانت از حقوق شهروندان و حفظ کرامت آنان از سوی دستگاه های اجرایی است.
وی گفت : ارزیابی ها در حوزه صیانت از حقوق شهروندان در قالب 9 برنامه و 28 شاخص و در حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در قالب 10 برنامه و 30 شاخص در دستگاه های استان اجرا شد که سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان توانسته رتبه برتر در این ارزیابی را کسب کند.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری ادامه داد: خانه گفتمان شهر اراک برای اجرای برنامه ریزی های اجتماعی تاسیس می شود و ایجاد دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در اراک و ساوه با رویکرد اجتماعی محور و مشارکت جامعه محلی در سکونت گاه های غیررسمی مرحله اول طرح ملی مجازیار در استان در دستور کار قرار دارد.
فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منبع استانداری مرکزی هم گفت: در حوزه های اجتماعی و فرهنگی باید از سطح کارایی و تدوین عملکرد و سنجش خارج و به اثربخشی ها پرداخته شود و این برنامه ریزی صورت گیرد که نتیجه اقدامات صورت گرفته در جامعه دیده شود.در پایان این جلسه از دستگاههای برتر در حوزه ارزیابی ها در حوزه صیانت از حقوق شهروندان تجلیل شد.