دستگاه های مسئول بر سلامت و امنیت غذایی نظارت دقیق و جدیداشته باشند.
بهاروند افزود: حجم بالای تولیدات کشاورزی در ساوه باعث کشت محصولات غیرارگانیک به ویژه سبزیجات در این شهرستان شده که تفکیک مراکز عرضه این نوع کشت ها در سطح شهرستان حفظ سلامت مردم را در پی دارد.
وی با انتقاد به عادی سازی تولیدات کشاورزی غیرارگانیک تاکید کرد: ساماندهی تولیدات کشاورزی در میادین تره بار موجب خواهد شد تا کشاورزان نیز انگیزه بیشتری برای تفکیک تولیدات خود داشته باشند.
فرماندار ساوه اضافه کرد: اعضای کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه بر نحوه کشت و عرضه تولیدات کشاورزی این شهرستان نظارت دقیقی داشته باشند و با اتخاذ راهکارهای قانونی و همکاری اجازه مخاطره حوزه سلامت مردم را ندهند.
بهاروند با درخواست از اداره جهادکشاورزی نیز برای عدم ارائه خدمات به کشاورزان و بهره بردارانی که اقدام به کشت با فاضلاب می کنند، افزود: برای حفظ سلامت مردم تمامی دستگاه های اجرایی مسئول هستند و هرگونه تخلف در صورت ارتکاب مجدد از طریق دستگاه قضایی با تشکیل پرونده پیگیری شود.
وی در پایان گفت: اداره حفاظت از محیط زیست نیز با بازدیدهای مستمر میدانی اجازه ندهد شاهد کشتهای این چنینی باشیم.
شهرستان ساوه دارای 135 هزار هکتار زمین زراعی و سطوح باغی است و سالانه تا 600 هزار تن انواع محصولات بخش کشاورزی را تولید می کند.