یک نکته سلامتی
تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به آلرژی در فصل پاییز
افراد مبتلا به آلرژی در فصل پاییز از خوردن مواد غذایی خنک پرهیز کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان تغییر یابد و از مصرف میوههای حساسیت زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.
عاطفه کهنسال افزود: میوههای انرژی زا مثل موز، میوههای گرمتر مثل انبه، میوههای دارای ویتامین c. مانند مرکبات، سیب و خشکبارهایی مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه میشود.
پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل بود.
او اضافه کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانههای حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند.
کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفولانزا هستند به تشدید علایم آنها کمک میکند.
این عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی استفاده از سبزیها را بهترین راه مبارزه با آلرژی اعلام کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاحهای مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آنها در بیشتر غذاها استفاده شود.
ارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه کلم بروکلی میتواند سینوسها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد: روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود.