کار برداشت سیب زمینی از ۸۰۰ هکتار از اراضی دشت گزل دره نوبران قطب تولید این محصول در ساوه، آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس جهادکشاورزی نوبران گفت: از سطح 27 هزار هکتار از اراضی آبی ساوه، ۸۰۰ هکتار به کشت سیب زمینی اختصاص یافته که به طور متوسط از هر هکتار 35تن در هکتار برداشت می شود.
کارگر تولید سیب زمینی امسال را بیش از ۲۵هزارتن بیان و افزود: کم آبی و خشکسالی های متوالی باعث کاهش برداشت این محصول شده است.
وی اضافه کرد: آگریا، جیلی،پیکاسو و مارفونا از مهمترین ارقام سیب زمینی کشت شدهد در این منطقه است.
خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب دشت گزل دره از توابع نوبران ساوه، باعت افزایش تولید و کیفیت محصولات تولیدی شده است.
گفتنی ست کار برداشت سیب زمینی از اواسط مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد.