رئیس سازمان غذا و دارو: با مصرف سبزیجات، میوه و غلات میتوان تا حدود ۴۰ درصد از ابتلا به انواع سرطانها در دوران کهنسالی پیشگیری کرد.
وی گفت: هموطنان باید با تغییر نوع مصرف مواد غذایی، از مصرف غذاهای پرچرب، پرنمک و غذای فوری (فست فود) خودداری کنند.
اصغری افزود: محصولات غذایی که در داخل کشور تولید میشود از کیفیت خوبی برخوردار است و ما یکی از صادرکنندگان محصولات غذایی هستیم.
وی با اشاره به برخی از بیماریهای ناشی از مصرف غذاها شامل سکتههای قلبی و مغزی، افزایش چربی و قند خون و فشار خون گفت: این بیماریهای غیرواگیر که روز به روز بیشتر میشود علاوه بر درد بیماری هزینههایی را نیز به نظام سلامت کشور تحمیل میکنند.
اصغری افزود: با تغییر در غذای مصرفی در کنار تحرک فیزیکی و ورزش و همچنین زندگی با آرامش میتواند به افزایش کیفیت زندگی کمک کند.
وی گفت: عدهای اینگونه وانمود میکنند که مواد غذایی دارو نیست که البته این موضوع جنگ روانی دشمن است و ما همواره تلاش داریم که هیچ خط تولیدی تعطیل و هیچ کارگری بیکار نشود و با تحریم دشمنان مقابله کنیم.
اصغری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شعار جهانی در خصوص مقابله با گرسنگی و حذف آن تا سال ۲۰۳۰ میلادی افزود: عدهای از همنوعان ما بدلیل فقر و گرسنگی دچار بیماریها میشوند و یا جان خودشان را از دست میدهند.
وی با بیان اینکه ما در کشوری زندگی میکنیم که از نعمتهای سرشاری برخوردار است، گفت: کشورهای مختلفی هستند که همچنان گرسنگی در آنها یک تراژدی است.
اصغری افزود: بر همه جهانیان است که با قناعت و استفاده درست از منابع بتوانند به گرسنگان جهان کمک کنند.
در این مراسم از ۵ تولیدکننده برتر مواد غذایی با اهدای لوح و تندیس ایمنی و سلامت قدردانی شد.