معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: قرارداد تولید ۶۵ داروی جدید در سه ماه گذشته امضا شده است و این داروها تا دو سال آینده تحویل سازمان غذا و دارو میشود.
وی گفت: بهترین صنعت گران ما در حوزه غذا فعال هستند و این موضوع افتخار بزرگی برای کشور است.
ستاری با اشاره به ساخت تجهیزات مختلف صنعت غذا افزود: این صنعت احتیاج دارد که به صورت روزمره خودش را اصلاح کند و فناوریهای جدید به آن اضافه شود.
وی گفت: در معاونت علمی در پی ایدههای جدید در این صنعت هستیم و یکی از ایدههای جدید در این باره صنعت حلال است که گردش مالی آن در سالهای آینده افزایش خواهد داشت.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به گردش مالی صنایع حلال در بخشهای دارویی و آرایشی بهداشتی افزود: این بخشها زمین بازی ماست.
ستاری گفت: مشکلاتی در بخش استاندارد داریم که باید آنها را با همکاری سازمان غذا دارو رفع کنیم تا بتوانیم در این صنعت سرمایه گذاری کنیم.
وی افزود: در برخی از موضوعات غفلت کرده ایم و در برخی جاها نیز مباحث سیاسی بوده است و به صورت علمی موضوع نکرده ایم و مسائل علمی نباید حاشیههای سیاسی پیدا کند.
ستاری گفت: موضوع غذا مسائل روانی نیز دارد و ما یک فرهنگی به نام سفره داشته ایم و هم اکنون در خانهای زندگی میکنیم که شاید فرسنگها با هم فاصله داریم.
وی افزود: حفظ فرهنگهای قدیمی مهم است و سفره فقط برای غذا خوردن نیست بلکه افراد در یک خانواده پس از یک روز کاری با یکدیگر در کنار آن صحبت میکنند تا روز بعد را با اتحاد شروع کنند و این موضوع بخشی از سلامت غذایی و سلامت روانی است.
مراسم روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مرکز همایشهای رازی برگزار و نشان ایمنی و سلامت به ۵ شرکت تولیدکننده موادغذایی اهدا شد.