به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما ، مسئولان سعودی برای کشاندن این معارضان به سفارتخانه ها و کنسولگری های عربستان در سه کشور دیگر تلاش کرده بودند.
به گزارش آسوشیتدپرس این معارضان عربستانی تاکید کردند آنها هم ممکن بود با سرنوشت مشابه جمال خاشقجی روبرو شوند.
عبدالله العوده پژوهشگر دانشگاه جرج واشنگتن که معارض سعودی است در مصاحبه با این خبرگزاری گفت: به من پیشنهاد کردند تا مجوز موقتی برای بازگشت به عربستان صادر شود، اما فهمیدم که این ماجرا دامی برای من است. از من خواسته بودند برای بعضی اقدامات ساده ای به عربستان بازگردم. تلاش های رژیم سعودی برای ساکت کردن معارضان موفقیت آمیز نخواهد بود.
یکی از دوستان خاشقجی هم به این خبرگزاری گفت: یکی از مستشاران ولیعهد سعودی به دوست من پیشنهاد کرده بود در صورت بازگشت به عربستان، یک سمت بلندپایه به او واگذار خواهد شد.
منال الشریف معارض سعودی مقیم استرالیا هم گفت: در سپتامبر سال 2017 با دعوتنامه مشابهی از سوی سفارت عربستان در استرالیا روبرو شدم.
امانی الاحمدی مقیم سیاتل آمریکا هم به این خبرگزاری گفت: ماجرای هولناک جمال خاشقجی، باعث شوکه شدن بسیاری از فعالان عربستانی شده است. بسیاری از فعالان از ترس آسیب رسیدن به خانواده هایشان که در عربستان اقامت دارند یا از دست دادن بورسیه های تحصیلی خود، حاضر به حرف زدن علنی نیستند. فعالان عربستانی همچنین از حملات سایبری کاربران وابسته به رژیم سعودی می ترسند.