رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: هم اکنون ۲۵۰۰ صندوق سرمایه گذاری خرد زنان روستایی در کشور فعال است.
وی گفت: زنان روستایی و عشایر ستون اصلی حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هستند و اقتصاد روستایی بدون حضور آنان قابل تصور نیست.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: هزار نفر زن تسهیل گر روستایی مدیریت 2500 صندوق سرمایه گذاری خرد را بر عهده دارند.
خاوازی گفت: با همت تشکل های زنان روستایی و عشایری و سازمان های جهاد کشاورزی 20 صندوق شهرستانی زنان نیز ایجاد شده است.
وی بر افزایش دانش فنی و تجربی زنان شاغل روستایی و عشایری تاکید کرد و افزود: هم اکنون 14 هزار مربی و تسهیل گر زن در روستاها به فعالان حوزه کسب و کار روش های مدیریت و حضور در بازارهای اقتصادی را آموزش می دهند.
فروغ السادات بنی هاشمی مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان نیز در این همایش با تاکید بر آموزش زنان روستایی در زمینه کسب و کار و ورود به مشاغل بزرگ گفت: وزارت جهاد کشاورزی و بسیاری از سازمان های غیر دولتی و دولتی و دیگر وزارتخانه ها تجربیات ارزشمندی در زمینه توسعه مناطق روستایی و توانمند سازی جوامع محلی دارند اما زمان آن رسیده تا این تجربیات از محدوده جوامع محلی و اقتصاد خرد به برنامه ریزی های کلان اقتصادی وارد شود.
وی همچنین از معطل ماندن مجوزهای تولید کالاها و محصولات زنان روستایی و عشایری انتقاد کرد و افزود: تولیدات بسیاری از کارگاه های کوچک، صنایع دستی و محصولات کشاورزی زنان روستایی و عشایری برای ورود به بازار چندین سال است که معطل صدور مجوزهای بهداشتی و تولیدی است این مشکل باید در سطح کلان رفع شود تا شاهد رونق اقتصاد جوامع روستایی باشیم.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان از توسعه و پیشرفت زنان روستایی در تولید محصولات سالم خبر داد و گفت: برنامه تولید محصول سالم در 32 استان کشور با تلاش زنان روستایی و عشایر اجرا شده است.