معاون اجتماعی وزیر بهداشت: سالانه ۹۰تا۱۰۰ هزار نفر به شمار مبتلایان به بیماری سرطان افزوده میشود و ۵۰۰هزار نفر بیمار تحت درمان قرار دارند.
ایازی گفت: رویکرد وزارت بهداشت در دولت دوازدهم اجتماعی شدن سلامت، مشارکت مردم در حوزه های سلامت، همکاری بین بخشی برای بهبود نظام سلامت و ارتقای سطح سلامت مردم و عدالت در مقوله ی بهداشت است.
وی افزود: مشارکت مردم د ر حوزه سلامت از مسائل حائز اهمیت است و در آخرین شورای عالی امنیت غذایی کشور این موضوع به تصویب رسیده است و با اجرایی شدن این برنامه در تمامی محلات سطح کشور کانون های سلامت احداث خواهد شد.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، فرهنگ سازی و توانمندسازی جامعه، انجام اقدامات سلامت محور در سطح محلات کشور را از جمله اهداف این طرح دانست.
ایازی اظهار داشت: هم اینک 680سازمان مردم نهاد، مربوط به حوزه سلامت در کشور وجود دارد که با اجرای برنامه های مختلف ایفاگر نقش مهمی درافزایش سطح سلامت و تامین زیر ساخت های بهداشت و درمان هستند.
وی با اشاره به فعالیت 75سازمان مردم نهاد در حوزه سرطان افزود: سالانه 90تا100 هزار نفر به شمار مبتلایان به بیماری سرطان افزوده می شود و 500هزار نفر بیمار تحت درمان قرار دارند که تعداد بسیاری از آنها درمان می شوند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: آحاد مردم ایران باید سفیران سلامت باشند تا در کانون های سلامت نقش ایفا کنند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندارمرکزی هم دراین جلسه گفت: در راستای طرح احداث کانون های سلامت در سطح کشور 60 کانون سلامت در استان مرکزی احداث شده و تا پایان سال قرار است 30کانون سلامت دیگر نیز افتتاح شود.
حقیقی گفت: سند امنیت غذایی استان هم به تصویب رسیده است و با رایزنی های صورت گرفته و همکاری و تعامل بین بخشی این طرح به زودی در سراسر استان اجرایی می شود.
مشارکت مردم در حوزه سلامت، پیشگیری از بیماری های غیر واگیر و تامین امنیت غذایی از جمله ویژگی های این سند است.