سخنگوی وزارت بهداشت درباره نکات بهداشتی توزیع غذای نذری گفت: غذاهای گرم باید دو ساعت پس از پخت توزیع شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی در نشست خبری امروز با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم درباره نکات بهداشتی توزیع غذای نذری گفت: غذاهای گرم باید دو ساعت پس از پخت توزیع شوند، در غیر این صورت یا در دمای یخچال (۴ درجه) یا روی اجاق گاز با دمای (۶۰ درجه) نگهداری شوند.
وی با توصیه نکاتی بهداشتی در توزیع غذای نذری در ایام ماه محرم افزود: باید مواد اولیه غذا از نظر بهداشتی مورد تایید باشد به گونهای که گوشت یا بسته بندی شده باشد و یا مهر بهداشت داشته باشد و همچنین از کشتار خارج از کنترل بهداشتی باید خودداری شود.
حریرچی گفت: استفاده از نمک یددار و روغن با ترانس پایین در غذاهای نذری ضروری است که مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: باید از توزیع چای و غذاهای گرم در ظروف نایلونی خودداری شود و در این زمینه ظروف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی مناسب است.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه استفاده از ظروف شسته نشده با عنوان «تبرک» نیز به هیچ وجه از لحاظ بهداشتی مورد تایید نیست و زمینه انتقال بیماریها را در پی دارد، گفت: راه رفتن بر سفرهای که روی آن نان و قاشق گذاشته میشود از نظر بهداشتی موجب بیماری خواهد شد.
وی ضمن تشکر از بانیان خیر، توزیع کنندگان غذای نذری و صاحبان مراسم عزاداری در ایام محرم افزود: تلاش کنیم غذاهای نذری به دست نیازمندان واقعی که دارای کمبودهای غذایی هستند برسد که ثواب آن بیشتر است.