کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در ارومیه
کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در ارومیه باهدف ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در خصوص بهداشت مواد غذایی در ارومیه آغاز بکار کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، ۴۲۰مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که ۳۴مقاله متخصصان علوم غذایی به صورت سخنرانی ارائه میشود.
بهداشت بازرسی گوشت، سم شناسی مواد غذایی، بهداشت و صنایع شیر، استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی، بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی، کنترل بیولوژیک عوامل بیماری زا در مواد غذایی، روشهای نوین نگهداری مواد غذایی، سیستمهای مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بسته بندی هوشمند در مواد غذایی، تغذیه و سلامتی، سیمای نانو فناوری و زیست فناوری در ایمنی غذا، استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی، روشهای مدرن شناسایی و آنالیز آلایندههای غذایی از جمله موضوعات مقالات ارسال شده به این کنگره ملی است.
۶ کارگاه علمی و تخصصی بهداشت مواد غذایی در حاشیه این کنگره برگزار میشود.
کنگره ملی بهداشت مواد غذایی فردا به کار خود پایان می دهد.