جوجه ریزی و تولید گوشت سفید در شهرستان مراغه امسال 10 درصد افزایش یافته است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرجهاد کشاورزی مراغه گفت : تولید گوشت سفید مرغ در مراغه از 7 هزار و 400 تن در سال گذشته به 8 هزار و 200 تن در سال جاری رسیده است .
محمدی نریمانی افزود : پیش بینی می شود تا پایان شهریور یک میلیون قطعه جوجه ریزی درمرغداری های این شهرستان صورت گیرد .
وی ، دلیل افزایش تولید گوشت سفید را افزایش واحدهای مرغداری های مراغه به ظرفیت بیش از 120 هزار قطعه و ساماندهی جوجه ریزی در 100 واحد مرغداری گوشتی شهرستان بیان کرد .
به گفته مدیرجهاد کشاورزی مراغه ، با جوجه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می شود در ماههای آینده بخش عمده ای از تولیدات مرغداریهای مراغه روانه بازار استان شود .
نریمانی همچنین از تولید سالانه 20 هزار تن تخم مرغ در مراغه خبر داد .
وی با بیان اینکه 16 درصد گوشت سفید و تخم مرغ استان در مراغه تولید می شود افزود : این شهرستان رتبه اول تولید این دو محصول را در استان دارد .
شهرستان مراغه با حدود 262 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان شرقی واقع است .