عملکرد سوادآموزی کهگیلویه وبویراحمد در ۱۱ شاخص بالاتر از میانگین کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مدیرکل آموزش وپرورش استان گفت: از مجموع
هادی زارع پور با اشاره به اینکه در ۵ شاخص از این تعداد نیز استان حداکثرِ امتیاز را کسب و رتبه اول کشور را دارا است افزود: در ارزیابی انجام شده که به استانها ابلاغ شد در شاخصهای شورای پشتیبانی، تبلیغ و ترویج، اطلاع رسانی، کیفیت بخشی، نظارت و ارزشیابی، تحقق اهداف، برگزاری مسابقات، طرح خواندن با خانواده، حلقههای کتابخوانی، مراکز یادگیری محلی و طرح نماز کلید بهشت عملکرد استان از میانگین کشور بیشتر است.
وی ادامه داد: در بخشهای شورای پشتیبانی، تبلیغ وترویج، طرح خواندن با خانواده ومراکز یادگیری محلی استان حداکثر امتیاز را کسب کرد.
زارع پور گفت: در ایجاد وتوسعه مراکز یادگیری محلی با ایجاد ۸ مرکز واز جمله راه اندازی نخستین مرکز یادگیری محلی عشایر سیار کشور استان رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه در سال جاری نیز ۸ مرکز یادگیری محلی دیگر در استان راه اندازی میشود اضافه کرد: طرح توسعه سواد زنان و دختران عشایر نیز با هدف توانمندسازی در حوزه سوادآموزی برگزار شد.
معاون سوادآموزی آموزش وپرورش استان هم گفت:امسال ۵ هزار و ۶۳۵ سوادآموز شامل ۲ هزار و ۶۵۵ نفر در دوره سوادآموزی،هزار و ۱۴۲ نفر دردوره انتقال و هزار و ۸۳۸ نفر در دوره تحکیم زیر پوشش فعالیتهای سوادآموزی قرار میگیرند که حدود هزار و ۳۵ نفر از سال گذشته بیشتر است.
حمد الله خواهش نیک افزود: برای نخستین سال در بیش از ۱۰ کلاس، سوادآموزان دوره انتقال استان(۶۰۰ ساعت) با آموزش رایانه آشنا شدند.
وی ادامه داد: براساس سرشماری سال ۹۵ میزان باسوادی مردم استان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال ۹۲ و ۷ دهم درصد است که استان در رده ۲۶ کشور به لحاظ باسوادی قرار دارد.
خواهش نیک بیان کرد: شهرستان گچساران با ۹۶ و ۶ دهم درصد بیشترین وکهگیلویه(دهدشت، سوق، چاروساودیشموک) با ۸۸ و ۲ دهم درصد کمترین میزان باسوادی را دارا هستند.
وی گفت:برای افزایش سواد در کهگیلویه با مصوبه شورای پشتیبانی سوادآموزی طرح ارتقاء سواد اجرا میشود.
معاون سوادآموزی آموزش وپرورش استان ادامه داد: همزمان با برنامههای سوادآموزی طرح نماز کلید بهشت به طور همزمان برای سوادآموزان یاسوج، دهدشت، دوگنبدان، سی سخت و مارگون اجرا میشود.