به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ بهرام سرمست با تشریح مصوبات هفتمین جلسه کمیسیون قانون نحوه فعالیت احزاب افزود : با درخواست تاسیس اولیه جامعه اسلامی مدیران موافقت شد و بر این اساس متقاضیان می باید مطابق قانون احزاب نسبت به برگزاری مجمع عمومی موسس با حضور ناظر کمیسیون، انجام انتخابات و تصویب مرامنامه و اساسنامه اقدام کنند و سپس گزارش مجمع در کمیسیون رسیدگی خواهد شد.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور همچنین اعلام کرد: با درخواست صدور پروانه مجمع زنان اصلاح طلب استان تهران موافقت شد که جزئیات و موارد اصلاحی موردنظر کمیسیون کتبا به متقاضیان اعلام خواهد شد.
دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب ادامه داد: گزارش مجمع عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها نیز در این جلسه کمیسیون، طرح شد. انتخابات و اصلاحات مرامنامه و اساسنامه این انجمن مورد تصویب این کمیسیون قرار گرفت و جزئیات مصوبه نیز به طور کتبی به تشکل مزبور اعلام خواهد شد.
وی درباره نظر کمیسیون ماده 10 احزاب درباره کنگره حزب اعتماد ملی و اختلافات به وجود آمده در این حزب گفت : پیش از برگزاری این کنگره با توجه به دریافت گزارشهایی مبنی بر زمینه های احتمال بروز اختلاف، تمامی موارد لازم در نامه ای به تشکل مربوطه اعلام شد تا مطابق مفاد قانون و اساسنامه نسبت به برگزاری کنگره اقدام کنند.
وی افزود: پرونده این حزب در دستورکار جلسه های آتی این کمیسیون خواهد بود و کمیسیون به آن رسیدگی و نظر خود را در این راستا اعلام خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در چنین مواردی نظر کمیسیون ماده 10 احزاب ملاک عمل است، افزود: هر کدام از اعضای حزب تحت هر عنوانی در این مورد اظهارنظر کنند، این اظهارات شخصی است.
دبیر کمیسیون ماده 10 در ادامه درباره نحوه واریز یارانه احزاب به حساب خانه احزاب نیز گفت: از جمله مصوبات جلسات پیشین کمیسیون، واریز یارانه 2 میلیارد تومانی به خانه احزاب بود که البته نحوه هزینه کرد این یارانه مطابق دستورالعملی است که براساس ماده 17 قانون توسط کمیسیون ماده 10 تصویب می شد و دبیرخانه کمیسیون این دستور العمل را در ده ماده و 13 تبصره تهیه کرد و به تصویب کمیسیون رسید که در این مسیر از نظر خانه احزاب و پیشنهادهای آنها نیز استفاده شد.
سرمست با اشاره به اینکه در تخصیص یارانه به احزاب دو ماده 17 و 22 قانون احزاب لازم و ملزوم یکدیگرند و مطابق دستورالعمل مربوطه احزابی مشمول دریافت یارانه خواهند بود که مطابق ماده 22 قانون شرایط خود را قانون احزاب تطبیق داده باشند.
سرمست افزود : با توجه به اینکه براساس ماده 22 فرصتی به احزاب برای اعتراض نسبت به وضعیت خود داده شده است و کمیسیون هم سه ماه فرصت رسیدگی به اعتراضات را دارد، هنوز این زمان به پایان نرسیده و تکلیف احزاب برای دریافت یارانه مشخص نشده است.
وی خاطرنشان کرد: این موعد تا 10 آبان ادامه پیدا خواهد کرد و ما نسبت به اعتراضات وارده رسیدگی می کنیم.