خرما علاوه بر کاهش کلسترول، توانایی پایین آوردن نوعی دیگر از چربی موجود در خون به نام تری گلیسیرید را نیز دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ بالا رفتن قند خون یکی از دلایل اجتناب افراد از مصرف خرما است، اگرچه خرما مقدار زیادی قند طبیعی دارد اما این ماده غذایی نمایه گلیسمی پایینی داشته و بعد از مصرف آن، قند خون به طور قابل ملاحظه ای افزایش نمی یابد.
این میوه گرمسیری حاوی فیبر نامحلول است که با چسبیدن به چربی و کلسترول موجود در بدن به دفع آنها کمک می کند.فیبر به بدن برای کاهش کلسترول کمک کرده و مانع از چاقی، بیماری قلبی و سرطان روده می شود.
مصرف خرما باعث کاهش سطح تری گلیسیرید به کاهش خطر ابتلا به سخت شدن سرخرگها، حمله قلبی و سکته کمک می کند.
اضافه کردن خرما به رژیم غذایی باعث رسیدن ویتامینها و مواد معدنی ضروری به بدن می
شود.
اصلی ترین ویتامینهای موجود در خرما از خانواده گروه B به ویژه ویتامین B6 است. ویتامین B به سوخت و ساز غذا و تشکیل سلولهای جدید خون کمک می کند.
ویتامینهای K و A از دیگر ویتامینهای موجود در خرما است. همچنین خرما مواد معدنی بسیاری مانند پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن و روی دارد.