هسته خوردنی میوه همه فن حریف
این دانه به ظاهر ساده حاوی ضروریترین املاح مورد نیاز بدن
هسته خرما،دانه به ظاهر ساده حاوی ضروریترین املاح مورد نیاز بدن و پر از خاصیت است.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛خرما میوهای بهشتی است که در طب سنتی یا در میان مردم از خواص جادویی آن صحبتهای فراوانی به گوش میخورد، از خواص ضد سرطانی آن گرفته تا یک منبع برای رفع خستگی و انرژی بدن، بنوعی شاید یک میوه همه فن حریف محسوب شود.
اما نکتهای که مورد سوال قرار میگیرد این است که آیا هسته این میوه شیرین و خوشمزه نیز خاصیتی دارد یا خیر؟
خواص هسته خرما بی شمار است، استفاده از هسته خرما برای درمان و خوراک قدمتی به درازای تاریخ دارد.
خواص هسته خرماقطع آبریزش چشم
بهبودجای زخم
دفع سنگ کلیه
کاهش وزن و رژیمی
حاوی فیبر زیاد
تقویت سیستم ایمنی بدن
تنظیم قند و چربی خون
حاوی فیبر زیاد و رژیمی
درمان دیابت
بهبود پوکی استخوان
تنظیم چربی
افزایش شیر مادر
هستهای عجیب که نمیدانستید باید آن را بخوریدبدون شک این یک اشتباه بوده است که سالیان متمادی خرما را خورده ایم و هسته آن را دور انداخته ایم.
از این لحظه به بعدهرگز هسته خرما را دور نیندازید. هسته خرما را ۱۵ روز داخل آب خیس کنید تا نرم شود و بعد آن را تفت دهید و آسیاب کنید تا یک پودر آرد مانند به شما بدهد. پودر را خالی بخورید.