مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: سالانه 440 تن قارچ خوراکی دکمه ای در یک واحد صنعتی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سید احمد طاهری با اعلام این خبر افزود: قارچ خوراكي به ویژه قارچ تازه، دارای مقادير فراوان پروتئين مورد نياز بدن و حدود 2 برابر اغلب سبزيجات و ساير حبوبات پروتئين دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزش تئوری و عملی برای علاقه مندان پرورش قارچ در این شهرستان گفت: آشنایی فراگیران با روش صحیح پرورش قارچ، گام مهمی برای اشتغالزایی و رشد اقتصادی در بخش کشاورزی است.
طاهری به مصرف کنندگان توصیه کرد: قارچ مصرفی مورد نياز خود را از مراكز معتبر و به صورت بسته بندي هاي بهداشتي تهيه کنند.