30 هزار هکتار از زمین های مازندران سالانه به کشت سبزی وصیفی اختصاص می یابد
به گزارش خبرگزاری صدا وسیم , مدیر زراعت جهادکشاورزی مازندران گفت: این سبزی و صیفی ها ، کشت بهاره و پاییزه و عمده ترین آنها ، تره ، کاهو ، اسفناج، هویج، شلقم ، هندوانه ، خربزه، گوجه، خیار، کدو ، پیاز ، سیر،شنبلیله، لوبیا سبز و نخود فرنگی است.
عنایتی با اشاره به برداشت کشت پاییزه سبزیهای برگی و غده ای و ارسال آن به بازارهای استان و دیگر مناطق کشورافزود: سبزیهای پاییز، بیشتر دیم و بخش اندکی هم آبی است.
وی تولیدات سبزیهای برگی و غده ای وصیفی را 450 تا 500 هزارتن درسال اعلام کرد.
مازندران در تولید سبزیهای برگی و غده ای بعد از خوزستان رتبه دوم و در تولید کاهو هم بعد از البرز رتبه دوم را در کشور دارد.