پخش زنده
امروز: -
۴ هزار و ۳۰۰ تن نخود فرنگی امسال در شهرستان جویبار تولید و روانه بازار مصرف خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار سطح زیرکشت نخود فرنگی در این شهرستان را ۴۳۰ هکتار اعلام و پیش بینی کرد: با عملکرد ۱۰ تن در هکتار، ۴ هزار و ۳۰۰ تن نخود فرنگی در مزارع شهرستان جویبار تولید و روانه بازار مصرف شود.
غلامرضا سعیدی با بیان اینکه برداشت نخودفرنگی هر ساله، از ابتدای اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد ادامه دارد گفت: این محصول بیش از نیاز مصرف داخل شهرستان جویبار بوده و مازاد تولید برای صادرات، تولید کنسرو و مصرف روزانه کشور عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار تصریح کرد: کشت نخود فرنگی به لحاظ تناوب زراعی، در مقایسه با سایر غلات محصول مناسبی است.
سعیدی، وجود مقادیر زیادی ویتامین ث و آهن برای تقویت ایمنی بدن، جلوگیری از تخریب و نیز از بین رفتن سلولهای تولید کننده انرژی، پیشگیری از بروز سرطان، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای چشمی مانند دژنراسیون ماکولار و آب مروارید با توجه به وجود مادهای موسوم به لوتئین را از فواید گیاه نخود فرنگی برشمرد.