خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامینهای B1 و B2 است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان رامسر از برداشت 300 تن خرمالو از باغ های این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، فرزاد نوائیان گفت:باغداران رامسری برداشت خرمالو را از اواخر مهرماه امسال در شهرستان رامسر شروع کرده و تا اوایل آذرماه انجام می دهند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان رامسرادامه تصریح کرد: امسال بیش از 300 تن خرمالو از 110 هکتار از باغ های این شهرستان برداشت شد.
خواص خرمالو
خرمالو از جمله میوههایی است که اگرچه در حالت نارس گس و سفت است ولی اگر آنرا در دمای معمولی اتاق قرار دهید، به مرور خواهد رسید و نرم و شیرین میشود.
خرمالو علاوه بر اینکه به صورت خام و تازه مصرف میشود، در آجیل میوههای خشک نیز یافت میشود. در ضمن از پخته آن نیز به صورت مربا، مارمالاد و همچنین در انواع شیرینیها و کیکها استفاده میکنند.
خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامینهای B1، B2 ، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است.
خواص درمانی
ـ خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی که از سینهدرد در رنج هستند، توصیه میشود
ـ میگویند اگر خرمالو را به صورت ناشتا میل کنید، برای درمان اسهال خونی بسیار مفید خواهد بود
ـ خرمالو برای بیماران کبدی، کلیوی و نقرسی نیز مفید است
ـ خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون میشود.