برداشت 300 تن خرمالو در شهرستان رامسر

برداشت 300 تن خرمالو  در شهرستان رامسر

مدیر جهادکشاورزی شهرستان رامسر از برداشت 300 تن خرمالو از باغ های این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، فرزاد نوائیان گفت:باغداران رامسری برداشت خرمالو را از اواخر مهرماه امسال در شهرستان رامسر شروع کرده و تا اوایل آذرماه انجام می دهند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان رامسرادامه تصریح کرد: امسال بیش از 300 تن خرمالو از 110 هکتار از باغ های این شهرستان برداشت شد.

خواص خرمالو

خرمالو از جمله میوه‌هایی است که اگرچه در حالت نارس گس و سفت است ولی اگر آنرا در دمای معمولی اتاق قرار دهید، به مرور خواهد رسید و نرم و شیرین می‌شود.

خرمالو علاوه بر اینکه به صورت خام و تازه مصرف می‌شود، در آجیل میوه‌های خشک نیز یافت می‌شود. در ضمن از پخته آن نیز به صورت مربا، مارمالاد و همچنین در انواع شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده می‌کنند.

خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2 ، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است.

خواص درمانی

ـ خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی که از سینه‌درد در رنج هستند، توصیه می‌شود

ـ می‌گویند اگر خرمالو را به صورت ناشتا میل کنید، برای درمان اسهال خونی بسیار مفید خواهد بود

ـ خرمالو برای بیماران کبدی، کلیوی و نقرسی نیز مفید است

ـ خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون می‌شود.