مدیر جهاد کشاورزی خمین از افزایش ۱۵ درصدی تولید لوبیا در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛احمدرضا جعفری مدیر جهاد کشاورزی خمین افزود: تولید لوبیا امسال در خمین به هفت هزار و 200 تن رسید در حالیکه در سال زراعی گذشته 6هزار و 700تن انواع لوبیا از سطح اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت شد.
وی، علت افزایش تولید این محصول را افزایش سطح زیر کشت و رغبت کشاورزان به کاشت لوبیا عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: قیمت مناسب این محصول باعث شد کشاورزان سطح زیر کشت سیب زمینی، پیاز و ذرت علوفه ای را کاهش دهند و به تولید لوبیا روی بیاورند.
وی بیان کرد: 90درصد از تولید لوبیا نوع لوبیا چیتی است و میانگین تولید این محصول در هر هکتار 2تن و هفت دهم تن در هر هکتار است.
جعفری بیان کرد: در سال زراعی گذشته 2هزار و 700هکتار از اراضی کشاورزی خمین زیر کشت لوبیا رفت.
جعفری افزود: با این وجود خمین در تولید با کیفیت لوبیا از جایگاه برتری در سطح استان برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: وجود 45کارگاه بوجاری و بسته بندی لوبیا با اشتغال زایی بیش از 400نفر در این کارگاه ها باعث شده جایگاه خمین در تجارت لوبیا قابل توجه باشد. خمین قطب تولید محصول لوبیا در استان مرکزی است.