جشنواره غذای سالم با هدف ترویج فرهنگ خود مراقبتی با حضور دانش آموزان در هنرستان کارو دانش مطهر دهدشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه
مرضیه کامران ادامه داد: در پایان این جشنواره تمامی غذاهای ارائه شده با توجه به شاخصهایی نظیر استفاده از مواد غذایی مفید و مغذی، استفاده نکردن از رنگهای غیرمجاز و روغن جامد، طعم و مزه غذا، نحوه پخت، رعایت بهداشت و نظافت ارزیابی شده و نفرات برتر مشخص شدند.
به همهی دانش آموزان شرکت کننده در این جشنواره از سوی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه لوح سپاس اهداء شد.