پخش زنده
امروز: -
بیماریهای غیر واگیر با افزایش سواد تغذیهای و رعایت الگوهای صحیح تغذیهای قابل کنترل است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، کارشناس ارشد مواد غذایی و بهداشتی بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: افزایش بیماریهای غیر واگیر ناشی از مصرف بی رویه قند، نمک و چربی در کنار عدم تحرک و فعالیت بدنی است.
صدیقه احمدی افزود: بیماریهای غیر واگیر روند فزایندهای را نه تنها در کشور ما بلکه در کل جهان طی میکند که تنها با افزایش سواد تغذیهای و رعایت الگوهای صحیح تغذیهای توسط مردم قابل کنترل خواهد بود.
وی ادامه داد: شعار روز جهانی غذا براساس مهمترین مشکل موجود در حوزه غذا تعیین میشود و هدف از آن جلب مشارکت دولتها و ملتها برای ارائه راهکار است.
احمدی گفت: شعاری که توسط سازمان غذا و دارو در روز جهانی غذا مطرح شده (تغییر و اصلاح الگو تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت) است بیانگر این بوده، که همه مردم با نگرش تغذیهای و انتخاب الگوهای غذایی میتوانند ضامن سلامتی خود و خانواده خود باشند.