همزمان با هفته جهانی غذا برنامه صبحانه سالم در دبستان جهادگران یاسوج اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس اداره بهداشت و سلامت آموزش وپرورش
بشیر آرمان در این آئین افزود: در این برنامه کودکان غذای سالم خود را به مدرسه آورده و در یک سفره دسته جمعی با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و کارشناسان صبحانه را صرف کردند.
وی ادامه داد: نظارت بر فروش بوفه های مدارس، توزیع مواد غذایی مجاز مانند خشکبار، میوه جات، مغزها، شیرپاستوریزه و جلوگیری از توزیع مواد غذایی غیرمجاز مانند انواع نوشیدنی های گازدار، کالباس، سوسیس و چیپس از مهمترین برنامه های اصلاح الگوی تغذیه در مدارس است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت:با توجه به اهمیت توجه ویژه به غذا 16اکتبر برابر 24مهر روز جهانی غذا نامگذاری ودر این روز برنامه های ویژه ای از سوی معاونت غذا و دارو اجرا می شود.
فریدون مومنی گفت:برپایی نمایشگاه، همایش های پیاده روی، اجرای برنامه صبحانه سالم، معرفی صنایع غذایی برتر از مهمترین برنامه های هفته جهانی غذا است.
کارشناس تغذیه و استاد دانشگاه هم در این برنامه گفت:کودکان در حال رشد سریع هستند و عادات غذایی خاص، بیشتر آنها را در معرض خطر قرار می دهد و ضرورت دارد به صبحانه به عنوان وعده غذایی سالم بیشتر توجه کنند.
دکتر ملک زاده افزود:در صورت مصرف خوب صبحانه امکان دریافت مواد غذایی کامل برای کودکان فراهم می شود.
امسال هفته جهانی غذا با شعار تغییرات آینده مهاجرت،سرمایه گذاری در امنیت غذایی وتوسعه روستایی آغاز شد.