آغاز برداشت انجیر از بزرگترین انجیرستان دیم جهان + فیلم
برداشت انجیر از بزرگترین انجیرستان دیم جهان در شهرستان استهبان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: برداشت انجیر تر از اواسط مرداد در این شهرستان آغاز شده و مابقی محصول ، به صورت خشک جمع آوری و روانه بازار میشود.
احمد رنجبر با اشاره به بارندگی کم سابقه پارسال در این شهرستان پیش بینی کرد : تولید انجیر استهبان امسال ۳۰ درصد افزایش داشته باشد .
وی ادامه داد: جمع آوری انجیر خشک تا نیمه نخست مهر ادامه دارد و پیش بینی میشود بیش از ۱۵ هزار تن محصول از انجیرستان های استهبان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان با بیان اینکه ۶۰ درصد از انجیر تولیدی بزرگترین باغ شهر جهان در کشور مصرف میشود ، گفت: ۴۰ درصد آن نیز به کشورهای چین، تایلند، قطر، عراق، ژاپن و کرهی جنوبی صادر میشود.
به گفته وی، شهرستان استهبان با ۲۴ هزار هکتار باغ انجیر دیم، علاوه بر دارا بودن مقام نخست سطح زیر کشت در جهان، از لحاظ کیفیت نیز بی رقیب است.
رنجبر گفت: در استهبان پنج واحد فرآوری و بیش از ده واحد بسته بندی انجیر به صورت کارگاهی و کارخانهای محصولاتی نظیر شربت، مربا، سرکه، مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر انجیر تولید میکنند.
انجیر دارای ارقام مختلفی است که ۹۸ درصد آن رقم سبز و ۲ درصد نیز ارقام متی (matti)، سیاه، شاه انجیر و رونو (rono) است.
این محصول دارای ویتامینهای A.، B.، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است.
شهرستان استهبان قطب تولید انجیر جهان در ۱۷۵ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.