فارس
ذخیره هزار تنی انجیر در استهبان
افزایش ۳۰ درصدی تولید انجیر در استهبان موجب ذخیره هزار تنی این محصول در سردخانهها شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان با اشاره به ماندگاری بالای انجیر خشک گفت: هزار تن انجیر برداشت شده از باغهای این شهرستان در سردخانهها ذخیره شده است و به مرور بسته بندی و فرآوری میشود.
رنجبر با بیان اینکه برداشت این میوه بهشتی اواخر تابستان به پایان رسیده است، افزود: با بارندگی اسفند پارسال برداشت انجیر از ۲۴ هزار هکتار باغ انجیر شهرستان استهبان با افزایش ۳۰ درصدی روبرو شد و همین موضوع سبب شده این میزان انجیر در سردخانهها ذخیره شود .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان با بیان اینکه سالانه ۱۲ هزار تن انجیر در این شهرستان تولید میشود، افزود: کمبود صنایع تبدیلی موجب شده تا ۶۰ درصد از انجیر استهبان به کشور چین صادر و در آنجا فراوری و به نام این کشور در بازارهای جهانی عرضه شود.
قانعی کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان استهبان نیز گفت: در حال حاضر ۱۲ کارگاه بسته بندی انجیر در استهبان وجود دارد و فرآوری هر تن انجیر، برای دو نفر اشتغال ایجاد کرده و ۵۰ درصد ارزش افزوده به همراه دارد.
شهرستان استهبان با ۲۴ هزار هکتار باغ انجیر دیم، علاوه بر دارا بودن مقام نخست سطح زیر کشت این محصول در جهان، از لحاظ کیفیت نیز بی رقیب است.
انجیر دارای ارقام مختلفی است که ۹۸ درصد آن رقم سبز و ۲ درصد نیز ارقام متی (matti)، سیاه، شاه انجیر و رونو (rono) است.
این محصول دارای ویتامینهای A. B. C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است.
شهرستان استهبان قطب تولید انجیر جهان در ۱۷۵ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.