معاون قوه قضاییه :
لزوم نگاه نو و راهبردی به توسعه منابع انسانی دستگاه قضا+فیلم
معاون منابع انسانی قوه قضاییه باید نگاهی نو و راهبردی به مسئله توسعه منابع انسانی در قوه قضاییه داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا امینی در نشست معاونان منابع انسانی دادگستری های سراسر کشور افزود: کار ما در معاونت منابع انسانی فقط مدیریت امور اداری نیست بلکه باید منابع انسانی را اصلی ترین سرمایه بدانیم و نگرش ها ، رفتارها و اعمال نیروی انسانی را مسئولانه کنیم و این مدیریت منابع انسانی است.
وی گفت: حتما قوه قضاییه در بخش نیروی انسانی در مقایسه باسایر قوا انسان محورتر است و ما نباید تصمیماتی بگیریم که به استقلال قوه قضاییه خدشه وارد کند.
معاون منابع انسانی قوه قضاییه افزود: مسئله آموزش در این معاونت از کلیدی ترین مباحث است و اگر چه بخش عمده ای از نیروی انسانی ما به علت گسترش پرونده های قضایی درگیر هستند اما نباید ما از آموزش آنها غافل شویم .
وی در بخش دیگری از سخنانش به ویژگی های مدیریتی شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی اشاره کرد و گفت: از میان همه ویژگی های این شهید آنچه که دوست و دشمن اقرار می کنند نظم و انضباط ایشان و همچنین وقت شناسی در کار مدیریتی ایشان بود .
امینی ، خلاقیت ، نوآوری ، قدرت حل مسئله و آینده نگری از دیگر ویژگی های شهید بهشتی خواند و افزود: این شهید بزرگوار از روزمرگی شدن به شدت پرهیز می کرد و در دوران پیش از پیروزی انقلاب هم که خیلی از روشنفکران مایوس شده بودند او برنامه داشت.
وی گفت: اگر تفکرات شهید بهشتی نبود چنین قانون اساسی مترقی ای نداشتیم.
معاون منابع انسانی قوه قضاییه همچنین به سعه صدر به عنوان مهمترین ویژگی شهید بهشتی در مدیریت اشاره کرد و گفت: او با بی توجهی به حاشیه ها هیچگاه توجه به مسایل اصلی کشور را از یاد نمی برد و با وجود تضادهای اجتماعی و سیاسی و ناامنی های سال های نخست انقلاب ، منفعلانه عمل نمی کرد و مسایل جزئی، او را به حاشیه نمی برد.
امینی گفت: ویژگی دیگر شهید بهشتی انصاف بود که هیچ وقت از مسیر حق خارج نشد و حتی در یک مجلسی وقتی از بنی صدر سخن گفته می شد او تذکر می داد که در این موضوع بنی صدر فلان منظور را نداشت و به نوعی انصاف را در مورد بنی صدر هم که از مخالفان او بود از یاد نبرد.
وی، بی انصافی را موجب فرصت سوزی در کشور خواند و گفت: در اخلاق اجتماعی نیازمند انصاف هستیم.
معاون منابع انسانی قوه قضاییه ، توجه به مسئله تعلیم و تربیت و کادرسازی را از دیگر ویژگی های شهید بهشتی خواند و گفت: او در دهه 40 دبیرستانی در قم تاسیس کرد و در حوزه هم یک مدرسه علمیه را بنیانگذاری کرده بود که بسیاری از این نیروها بعدها در دستگاه قضایی بکار گرفته شدند.
وی اضافه کرد: ایشان بسیار دغدغه راه اندازی دانشگاه علوم قضایی را داشت و بعد از شهادتش این دانشگاه ایجاد شد.