نخوردن غذا در وعده سحری اثرات بد زیادی بر روی بدن دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت عدم مصرف سحری موجب افت قند خون، کاهش تمرکز و سردرد، کاهش توان جسمی، عصبانیت و بیحوصلگی، بیقراری، بوی بددهان و دردهای عضلانی میشود.
نگار چاهی بخش افزود غذاهای دیرهضم مانند میوه،
سبزی، غلات سبوسدار، حبوبات، انواع خورشتها با پلو همراه با سالاد و سبزیخوردن،
ماست کمچرب غذاهایی هستند که توصیه میشود افراد در وعده سحری خود از آنها
استفاده کنند.
وی گفت
بهترین سبزی برای وعده سحری کاهو است و افراد
باید آبلیمو ترش تازه را در پایان وعده سحری خودمصرف کنند.
چاهی بخش افزود افراد از مصرف غذاهای خشک و سرخکرده
در هنگام سحری پرهیز کنند.
وی گفت انواع کوکو سبزی و سیبزمینی، کباب، جوجهکباب،
غذاهای سرخکرده و چرب و ادویهدار در وعده سحری استفاده نشود.
چاهی بخش گفت روزه داران بهتر استدر افطار از شیر
ولرم و خرما استفاده کنند و از شیرینیهایی مثل بامیه و زولبیا استفاده نکنند که
موجب افزایش کلسترول خون میشود.