به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد،آووکادو، لیمو و لیمو ترش، ریواس، تمشک و شاه توت میوه هایی با کمترین محتوای قندی هستند.
توت فرنگی،ملون،هندوانه،هلو،شلیل،طالبی،نارگیل،سیب، زردآلو (تازه) و گریپ
فروت میوه هایی با محتوای قند کم تا متوسط هستند. آلو، پرتقال، کیوی، گلابی و آناناس میوه هایی با محتوای قند متوسط تا زیاد و نارنگی، گیلاس، انگور، انار، انبه، انجیر، موز، میوه خشک شده (مانند کشمش،
زردآلو، آلو) میوه هایی با بیشترین محتوای قندهستند.