در جلسه علنی عصر امروز؛
نمایندگان مصوبه حقوق مدیران را اصلاح کردند
نمایندگان مجلس در یک رای گیری ویژه، مصوبه قبلی خود را درباره اصلاح تبصره یک ماده 38 برنامه ششم توسعه درخصوص حقوق مدیران اصلاح کردند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، علی لاریجانی که ریاست نوبت عصر جلسه علنی امروز مجلس را بر عهده دارد با توقف بررسی جزئیات لایحه بودجه 96 از نمایندگان خواست اجازه دهند تا به موضوع اصلاح مصوبه قبلی خود درباره دریافتی 24 میلیون تومانی بپردازند.
لاریجانی افزود: موج خلافی در کشور توسط کسانی که مقاصد آنها معلوم نیست ایجاد شد، و ریشه آن معلوم بود. ما مطلب روشنی را تصویب کردیم و شما نمایندگان در جریان آن هستید که ما برای اینکه حقوقهای نجومی در کشور رخ ندهد سقف گذاشتیم و گفتیم مقامات و مدیران کشور بیشتر از دو برابر حداکثر حقوق، نمی توانند دریافت کنند یعنی حدود 10 میلیون تومان و بیشتر از این نمی توانند.
وی تصریح کرد: در کشور رقمهای 30 و 40 میلیونی بود و ما سقف را مشخص کردیم، یک عده در کشور حرف می زنند ولی مجلس پیشقدم شد و جلوی آن را گرفت و بعد برای اینکه این معضل در کشور پیش نیاید گفتیم اگر روسای قوا یا وزرا یا معاونین رئیس جمهور موارد استثنایی دیدند، کارشناسانی بودند یا مشاغل تخصصی، واحدهای عملیاتی، مناطق مرزی و محروم بود بتوانند 60 درصد اضافه بگیرند که رقم آن حدود 20 میلیون تومان می شود.
رئیس مجلس ادامه داد: این برای مقامات و مدیران هم نبود و شورای نگهبان ایراد گرفت آقای حاجی بابایی گفتند؛ نظر شورای نگهبان این است که مدیریت نیز اضافه شود، مقصود هم نبود که مقامات بگیرند، این جوی که ساختند واقعا علیه مجلس، ناجوانمردانه بود.
لاریجانی تاکید کرد: باید در یک زمانی راجع به اینها بحث شود. افرادی که می گویند ما خیلی طرفدار حکومت و ولایت فقیه هستیم مهمترین قوه کشور را که در راس امور است اینگونه با الفاظ زشت درباره آن حرف می زنند.
رئیس قوه مقننه گفت: ابهامی وجود دارد، مدیریتی که در تبصره 1 ماده 38 اضافه شد ممکن است کسی تصور کند که شامل مدیران بالای کشور می شود پس این را بهانه کنند و سقف 10 میلیون را که ما تعیین کردیم در آن رخنه ایجاد کنند.
لاریجانی پیشنهاد داد مصوبه اخیر مجلس که به تازگی به شورای نگهبان ارسال شده است کلمه «مدیریت» از آن حذف شود اگر شورای نگهبان ایراد گرفت مجلس بر مصوبه خود اصرار کند و این مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شود.
وی گفت: چرا ما هزینه آن را پرداخت کنیم؟ جرات ندارند فحش آن را به شورای نگهبان بدهند به مجلس می دهند و ما به حساب این قضیه خواهیم رسید.
لاریجانی پیشنهاد کرد مجلس به موضوع ورود و کلمه «مدیریت» را حذف کند.
وی گفت: ما از نظر قانونی چنین حقی داریم چون در کشور مسئله ایجاد کرده است بنابراین از مجلس رای می گیریم.
رئیس مجلس سپس بحث ورود به این موضوع را به رای گذاشت و نمایندگان با 168 رای موافق و 6 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 199 نماینده حاضر در صحن علنی با آن موافقت کردند و 20 نماینده نیز علیرغم حضور در صحن علنی در رای گیری شرکت نکردند.
بنابراین مجلس مصوبه قبلی خود را به این شرح اصلاح کرد:
ماده 38- مجموع پرداختی ماهانه مقامات و مدیران و کارکنان دستگاههای موضوع ماده 5 قانون مدیریت قانون خدمات کشوری مصوب 86/7/8 و
ماده 35 این قانون حداکثر دو برابر حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان موضوع تبصره ماده 76 قانون مدیریت خدمات کشوری می باشد.
تبصره 1- شورای حقوق و دستمزد می تواند با پیشنهاد روسای قوا، وزرا یا معاونان رئیس جمهور که ریاست دستگاههای اجرایی را بر عهده دارند و بالاترین مقام دستگاههای اجرایی ،
برای مشاغل تخصصی ، واحدهای عملیاتی ، مناطق مرزی و محروم حداکثر 30 درصد علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید.
این اصلاحیه به رای گذاشته شد و نمایندگان با 179 رای موافق و 3 رای مخالف و 3 رای ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر در صحن علنی به این اصلاحیه رای موافق دادند البته 15 نفر علیرغم حضور در صحن علنی در رای گیری شرکت نکردند.
لاریجانی پس از تصویب این اصلاحیه گفت: انگیزه مجلس این بود که جلوی حقوق های نجومی را بگیرد و این جفا بود به مجلس که یک رکن مهم کشور است درباره اش اینگونه حرفهای سخیف گفته شود.
وی ادامه داد: مجلس بطور قانونی باید نظرات شورای نگهبان را لحاظ کند، از نظر ما تغییر مهمی نبود چون مقامات صدر این ماده بودند و بیشتر از 10 میلیون نمی توانستند بگیرند و این جوسازی فقط مغلطه بود برای انگیزه های دیگر. اما برای این که جلوی این مغلطه را بگیریم و کسی موج سواری بلاوجه نکند امروز مجلس کار بزرگی کرد و جلوی عده ای را که می خواستند سوءاستفاده کنند گرفت.
لاریجانیی تاکید کرد : فردا نگویند مجلس نظرش را عوض کرد. نظر ما همان بود که اول گفتیم، روی موج غلطی میخواستند سوار شوند و مجلس با این کار جلوی آن را گرفت تا کسی نتواند سوء استفاده کند ، مجلس این است. نگویند مجلس کارنامه ای سیاه دارد حالا اگر شما رای نیاوردید مجلس سیاه شد؟
مصوبه قبلی مجلس به این شرح بود : براساس تبصره یک ماده 38 این لایحه؛ شورای حقوق و دستمزد میتواند با پیشنهاد رؤسای قوا، وزرا یا معاونان رئیسجمهور که ریاست دستگاههای اجرایی را بهعهده دارند و بالاترین مقام دستگاه های اجرایی، برای مشاغل تخصصی، مدیریتی، واحدهای عملیاتی و مناطق مرزی و محروم تا 60 درصد دریافت های موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید.
دولت مجاز به ایجاد فرصتهای شغلی جدید با اولویت مناطق محروم کشور شد
نمایندگان مردم در خانه ملت، دولت را مکلف به سرمایهگذاری برای ایجاد فرصتهای شغلی جدید در مناطق مختلف کشور با اولویت مناطق روستایی و محروم کردند.
نمایندگان در نشست علنی عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی،در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (الف) تبصره 19 ماده واحده این لایحه با 113 رأی موافق، 20 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
براساس بند (الف) تبصره 19 این ماده واحده، به دولت اجازه داده میشود برای مردمیشدن اقتصاد، حداکثرسازی مشارکت اقتصادی،بهرهگیری مؤثر از ظرفیتهای عظیم جمعیت فعال کشور (جوانان، زنان و دانشآموختگان دانشگاهی) و برای بهرهبرداری مؤثر از مزیتهای نسبی و رقابتی مناطق در پهنه سرزمینی ایران اسلامی (با اولویت مناطق روستایی و محروم) نسبت به برنامهریزی و سیاستگذاری مناسب برای ایجاد فرصتهای شغلی جدید و پایدار در منطقه و شناسایی استعدادها و قابلیتهای مناطق، از طریق حمایتهای نهادی، اعتباری، آموزشی و اجرائی،اقدامات زیر را براساس سیاستهای مصوب شورای عالی اشتغال انجام دهد:
1- تدوین و ارائه اولویتهای سرمایهگذاری به تفکیک رشته فعالیتها تا سطح شهرستان توسط دستگاه های اجرایی باهمکاری بخش خصوصی و تعاونی با توجه به قابلیتها و محدودیتهای محیطی و اقتصادی منطقه و تحلیل پویای(دینامیک)کسب وکار، بازارعوامل و اشتغال، بازار محصول و زیرساختهای موجود
2- ظرفیتسازی برای مشارکت فعال و مؤثر جامعه هدف توسط دستگاه اجرایی
3- تسهیلگری و ظرفیتسازی نهادی در مناطق روستایی و گروه های هدف و احیا و توسعه کشاورزی در مناطق مرزی و نقاط محروم کشور
4- اطلاعرسانی شفاف مشوق های مالی،حمایتی مستمر و فراگیر هر یک از دستگاه های اجرایی
5- ایجاد رونق در بخش ساختمان و خدمات عمومی
6- اولویت تخصیص مشوق های مالی به پروژهها، به ترتیب برای ایجاد و توسعه بنگاه های کوچک، متوسط و صنایع دستی.
بانک مرکزی موظف به پرداخت وام های باقیمانده ازدواج در سال 96 شد
نمایندگان مردم در خانه ملت بانک مرکزی را موظف به پرداخت و تعیین تکلیف وام های باقیمانده ازدواج سال گذشته در سه ماهه نخست سال 1396 کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با الحاق یک عبارت به بند (د) تبصره 17 ماده واحده این لایحه با 107 رأی موافق، 43 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 203 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
همچنین نمایندگان درنشست امروز با حذف بند الحاقی 7 تبصره 17 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
براساس این عبارت الحاقی به بند (د) تبصره مذکور گزارش عملکرد شبکه بانکی به تفکیک و اقدامات احتمالی نظارتی بانک مرکزی در بازه های زمانی 6 ماهه توسط بانک مرکزی به کمیسیون فرهنگی و کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اعلام خواهد شد و طی سه ماه اول سال 96 تمام پرونده های تعیین تکلیف نشده سال قبل تسهیلات مذکور پرداخت می شود.
دربند الحاقی حذف شده آمده بود:حکم ماده (17) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 1394.02.01 در سال 1396 موقوفالاجرا میشود.
شرایط ارائه خدمات بیمه پایه رایگان از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع
نمایندگان مردم در خانه ملت شرایط و ضوابط ارائه بسته خدمات بیمه پایه از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده را تعیین کردند.
نمایندگان در نشست علنی عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی،در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (الف) تبصره 18 ماده واحده این لایحه با 130 رأی موافق، 17 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 197 نماینده حاضر درجلسه موافقت کردند که براساس این مصوبه ارائه بسته خدمات بیمه پایه برای تمام قشرهایی که براساس آزمون وسع به صورت رایگان تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار گرفتهاند از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده صورت میگیرد.
براساس بند(الف) تبصره مذکور، به منظور رعایت عدالت در سلامت و پایداری منابع، در سال 1396 ارائه بسته خدمات بیمه پایه تعریفشده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای همه قشرهایی که براساس آزمون وسع به صورت رایگان تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار میگیرند از طریق نظام ارجاع،پزشک خانواده و درمراکز دانشگاهی خواهد بود.
بهرهمندی از سطح خدمات بالاتر اعم از خدمات ارائهشده در مراکز غیردولتی و بیشتر از بسته خدمات بیمه پایه تعریفشده یادشده،مستلزم مشارکت مالی بیمهشدگان در پرداخت حق سرانه بیمه خواهد بود.
الزام وزارت بهداشت به تهیه راهنماهای بالینی برای 50 مورد خدمات درمانی پرهزینه
نمایندگان مردم در خانه ملت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را موظف به تهیه راهنماهای بالینی برای 50 مورد از پرهزینه ترین خدمات درمانی کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت عصرامروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (ب) تبصره 18 ماده واحده این لایحه با 142 رأی موافق، 12 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 201 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
در این بند آمده است: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است حداکثر ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ این قانون،راهنماهای بالینی برای حداقل 50 مورد از پرهزینهترین خدمات را تهیه و به کلیه مراکز ارائهدهنده خدمات بهداشتی درمانی ابلاغ کنند.
بنیاد شهید مکلف به پرداخت مستمری به جانبازان و آزادگان معسر و فاقد درآمد شد
نمایندگان مردم در خانه ملت بنیاد شهید و امور ایثارگران را مکلف به پرداخت مستمری به جانبازان و آزادگان معسر و فاقد درآمد کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (ج) تبصره 18 ماده واحده این لایحه با 144 رأی موافق، 5 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 201 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که براساس آن بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف به پرداخت مستمری به جانبازان و آزادگان معسر و فاقد درآمد شد.
در بند (ج) تبصره 18 این لایحه آمده است که بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف است از محل اعتبارات موضوع ردیف 131600 جدول شماره (7) این قانون به جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر فاقد درآمد که بر اساس قوانین نیروهای مسلح مشمول دریافت حقوق وظیفه نمیباشند، تا زمانی که فاقد شغل و درآمد باشند، ماهانه کمک معیشت معادل حداقل حقوق کارکنان دولت پرداخت کند.
پرداخت حق نگهداری والدین شهدا به میزان 30 درصد حداقل حقوق کارکنان دولت
بنیاد شهید و امور ایثارگران را مکلف کردند به افرادی که از والدین و همسران شهدا که به دلیل کهولت سن و یا بیماری صعبالعلاج نیاز به نگهداری دارند تا 30 درصد حداقل حقوق کارکنان دولت پرداخت کنند.
نمایندگان در نشست علنی عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (د) تبصره 18 ماده واحده این لایحه با 151 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بر اساس بند (د) تبصره 18 این ماده واحده، بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف است از محل اعتبارات خود موضوع ردیف 131600 جدول شماره(7) این قانون با تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد و یا مراجع قانونی ذیربط حسب مورد به والدین و همسران شهدا که به دلیل کهولت سن و یا بیماری صعبالعلاج نیاز به نگهداری دارند در صورتی که در میان خانواده، فرد یا افرادی از آنها نگهداری کنند، نسبت به پرداخت حق نگهداری به میزان 30 درصد حداقل حقوق کارکنان دولت اقدام کند.
دولت مکلف به پوشش بخشی از هزینههای بیماران نازایی و بیماران متابولیک شد
نمایندگان مردم در خانه ملت دولت را مکلف به پوشش بخشی از هزینههای بیماران نازایی و بیماران متابولیک کردند.
نمایندگان درنشست علنی عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی،در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با الحاق یک بند به تبصره 18 ماده واحده این لایحه با 115 رأی موافق، 24 رأی مخالف و 14 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر درجلسه موافقت کردند که بر اساس این مصوبه دولت مکلف به تأمین بخشی از هزینههای خدمات درمانی و دارویی بیماران نازایی و بیماران متابولیک و خاص شد.
در بند الحاقی به تبصره 18 آمده است: دولت مکلف است بخشی از خدمات درمانی و دارویی بیماران نازایی را مشمول بیمه پایه سلامت قرار داده و بخشی از هزینه دارویی بیماران متابولیک همانند بیماران خاص را محاسبه و از محل ردیف جدول شماره 7 ردیف 25 کمک به سیاستهای جمعیتی کشور اختصاص دهد.
شرایط استفاده ایثارگران از تسهیلات ارزان قیمت مسکن مشخص شد
نمایندگان مردم در خانه ملت، دولت را مکلف به تامین تسهیلات لازم برای مسکن 100 هزار نفر از ایثاگران کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند الحاقی تبصره 18 ماده واحده این لایحه با 112 رأی موافق، 31 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 197 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
در این بند الحاقی به تبصره 18 لایحه بودجه آمده است:
در راستای اجرای ماده 65 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف به تامین تسهیلات لازم برای مسکن 100 هزار نفر از ایثاگران و یارانه و تسهیلات منابع موجود در این قانون شد.
تبصره یک - ایثارگرانی که در سنوات گذشته از تسهیلات ارزان قیمت استفاده کرده اند و تا پایان سال 1394 آن را تسویه نموده اند می توانند به شرط ساخت مسکن جدید از تسهیلات ارزان قیمت ایثارگری در قانون بودجه سال 96 بهره مند شوند.
تبصره 2 - بنیاد شهید و امور ایثارگران می تواند تعداد 5000 فقره وام مسکن از محل سهمیه سال 1396 را مجددا برای ایثارگرانی که در سنوات قبل از این تسهیلات استفاده نکرده اند با اولویت برای ایثارگران فاقد مسکن تخصیص داده، بدون رعایت سایر ضوابط برای ساخت مسکن این تسهیلات اختصاص می یابد.
گفتنی است جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت در مجلس بند الحاقی مذکور را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد که نمایندگان با این پیشنهاد موافقت کردند.
دولت مجاز به پرداخت یارانه سود تسهیلات سرمایهگذاری و اشتغال برای ایجاد بنگاه های اقتصادی کوچک شد
نمایندگان مردم در خانه ملت، دولت را مجاز به پرداخت یارانه سود تسهیلات سرمایهگذاری و اشتغال برای ایجاد بنگاه های کوچک،متوسط و صنایع دستی کردند.
نمایندگان درنشست علنی عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی،در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (ب) تبصره 19 ماده واحده این لایحه با 135 رأی موافق، 11 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
محمدمهدی مفتح، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 96 درباره مسئله تسهیلات سرمایهگذاری و اشتغال در بند (ب) تبصره مذکور گفت: منظور از ارائه تسهیلات در این بند همان جز (6) بند (الف) تبصره (19) درخصوص تخصیص مشوقهای مالی به پروژهها به ویژه ایجاد و توسعه بنگاههای کوچک، متوسط و صنایع دستی است.
در بند (ب) تبصره 19 این لایحه آمده است: یارانه سود تسهیلات سرمایهگذاری و اشتغال موضوع بند (الف) این تبصره، از محل اعتبار ردیف شماره 118- 550000 جدول شماره (9) این قانون تأمین میشود.
آییننامه اجرایی بندهای (الف) و (ب) این تبصره شامل نوع و شکل حمایتها، میزان و مناطق مورد شمول، میزان تسهیلات، افراد حقیقی و حقوقی مشمول بر اساس پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری دستگاه های اجرایی ذیربط حداکثر تا یکماه پس از تصویب این قانون تهیه میشود و بهتصویب هیئتوزیران میرسد.
مجوز مجلس به وزارت ارتباطات برای اجرای پروژه های دولت الکترونیک
نمایندگان مردم در خانه ملت، مجوز اجرای پروژه های دولت الکترونیک را برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صادر کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (ج) تبصره 19 ماده واحده این لایحه با 119 رأی موافق، 22 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
در بند (ج) تبصره 19 آمده است:
1- به شرکت های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده میشود با تأیید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تا مبلغ 1400 میلیارد ریال ازمحل منابع داخلی خود و برای کمک به سرمایهگذاریهای خطرپذیر،ایجاد کارور (اپراتور)های ارائهکننده خدمات الکترونیکی درکلیه بخش ها،حمایت از پروژهها و طرح های توسعهای اشتغالآفرین و یا صادرات کالا و خدمات در این بخش توسط بخش های خصوصی و تعاونی به صورت وجوه ادارهشده براساس آییننامهای که به پیشنهاد مشترک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه شده و به تصویب هیأت وزیران میرسد، اختصاص دهند و مابهالتفاوت نرخ سود را از محل آن پرداخت نمایند.
2- به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده میشود ازطریق سازمانهای توسعهای و شرکتهای تابعه خود نسبت به مشارکت خصوصی- عمومی داخلی و خارجی بهمنظور انجام پروژههای دولت الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیکی اقدام نماید. منابع مورد نیاز جهت سرمایهگذاری بخش دولتی از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و منابع داخلی شرکت های تابعه با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین میشود.
شرایط اختصاص 20 درصد از یارانه سود تسهیلات سرمایهگذاری به تعاونیها
نمایندگان درخانه ملت با تخصیص 20 درصد از یارانه سود تسهیلات سرمایهگذاری به تعاونیهای دارای حداقل هفت عضو فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار، موافقت کردند.
نمایندگان درنشست علنی عصر امروز (شنبه، 14 اسفند) مجلس شورای اسلامی،در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با الحاق یک عبارت به بند (ب) تبصره 19 این لایحه با 135 رأی موافق، 19 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
در عبارت الحاقی به بند (ب) تبصره 19 این لایحه آمده است: حداکثر 20 درصد از اعتبار این ردیف به تعاونیهایی اختصاص می یابد که حداقل هفت عضو فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار داشته باشد.
بند (ب) تبصره مذکور به شرح ذیل است: یارانه سود تسهیلات سرمایهگذاری و اشتغال موضوع بند (الف) این تبصره، از محل اعتبار ردیف شماره 118- 550000 جدول شماره (9) این قانون تأمین میشود.
آییننامه اجرایی بندهای (الف) و (ب) این تبصره شامل نوع و شکل حمایتها، میزان و مناطق مورد شمول، میزان تسهیلات، افراد حقیقی و حقوقی مشمول بر اساس پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری دستگاه های اجرایی ذیربط حداکثر تا یکماه پس از تصویب این قانون تهیه میشود و بهتصویب هیئتوزیران