مجمع عمومی سالیانه فدراسیون ورزش های دانشگاهی به ریاست معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مجمع عمومی فدراسیون ورزشهای دانشگاهی به ریاست مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان و با حضور شاهرخ شهنازی دبیر کل کمیته ملی المپیک ، اعضای هیات رییسه فدراسیون ورزشهای دانشگاهی و روسای هیاتهای استانی فدراسیون ورزشهای دانشگاهی در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست پس از تلاوتی چند از کلام الله مجید و پس از صحبت های مقدماتی دبیر مجمع، حسابرس وخزانه دار گزارش خود را به اعضای مجمع ارائه کردند. در ادامه این نشست دکتر محمدرضا دهخدا، رییس فدراسیون ورزش های دانشگاهی ضمن ارائه گزارش عملکرد فدراسیون ورزش های دانشگاهی در سال جاری، گفت: بعد از عملکرد بسیار خوب کاروان ورزشی دانشجویان ایران در یونیورسیاد کره جنوبی این موفقیتها در رشتههای کشتی آزاد و فرنگی و فوتبال ، فوتسال ، بسکتبال ، شطرنج تکرار شد و نتایج خوبی در مسابقات جهانی به دست آمد .
رییس فدراسیون ورزشهای دانشگاهی افزود: در یونیورسیاد زمستانی شش نفر از بانوان ورزشکار اعزام شدند که در حد توان نتیجه خوبی گرفتند. تلاش می کنیم تا در یونیورسیادهای زمستانی و تابستانی حضوری فعال داشته باشیم.
وی با اشاره به برنامههای فدراسیون ورزش های دانشگاهی برای حضوری قدرتمند در یونیورسیاد تابستانی سال آینده به چین و تایپه گفت: رشتههای ورزشی را بر اساس احتمال موفقیتمان به سه رده تقسیم کردهایم که در رده اول رشته های وزنهبرداری، تکواندو و ووشو حضور دارند که 100 درصد مورد حمایت قرار دارند. در بخشهای دیگر رشتههایی همچون شمشیربازی، تیروکمان و تا حدودی جودو هستند که دیگر بخشها هم باید برای اعزام آنها کمک کنند.
دهخدا افزود: در رشتههای تیمی بسکتبال به طور کامل از طرف دانشگاه پیام نور اعزام میشود و فوتبال نیز در شرف انجام است. امیدوارم که با توجه به برنامهریزی های صورت گرفته و تشکیل کمیتههای فنی و همچنین آغاز تمرینات تیمهای مختلف بتوانیم نتایج خوبی را در یونیورسیاد آینده کسب کنیم.
در ادامه جلسه دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز با اشاره به این که در اعزام تیمهای ورزشی باید به دنبال کسب مقام مناسبی باشیم، گفت: دومین موضوع بحث کسب تجربه برای ورزشکاران است تا در مسابقات جهانی به موفقیت برسند. سومین مبحث مشکلات مربوط به بودجه است که ما را محدود میکند تا نتوانیم هر جور که راحت هستیم تصمیم گیری کنیم.
وی ادامه داد: تضمین رتبه و مقام مهم است زیرا اگر به عنوان مثال 100 ورزشکار به یک رویداد اعزام کنیم، اما رتبه دلخواهی حاصل نشود انگیزه ها از بین میبرد. از سوی دیگر اگر چند قهرمان ملی که البته دانشجو هم هستند به ترکیب تیمها اضافه کنیم برای ورزش دانشگاهی مناسب نیست. بنابراین بهتر است هم از پتانسیل ورزشهای دانشگاهی استفاده کنیم و هم از ورزشکاران ملی که دانشجو هستند در اعزام ها بهره مند شویم تا به نتایج دلخواه برسیم.
صدیقی با اشاره به یونیورسیاد تابستانی سال آینده افزود: فکر میکنم که در رشتههای تیمی حضور فوتبال و بسکتبال قطعی است. والیبال نیز در دست بررسی است. در رشتههای انفرادی هم ورزشکاران خوبی در رشتههای همچون ووشو، تکواندو و وزنهبرداری اعزام میشوند و فکر میکنم که رضایت دوستان جلب شود.
همچنین مهمترین دستور جلسه در مجمع فدراسیون ورزشهای دانشگاهی بحث اصلاح اساسنامه این فدراسیون بود که با تایید اعضا قرار شد کمیتهای ویژه پیگیر اصلاح اساسنامه شود تا در جلسه بعدی مجمع این اساسنامه به رای گذاشته شود و پس از تایید به دفتر حقوقی وزارت علوم ارسال و در نهایت با تایید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اجرایی شود.
در ادامه تقویم سال 1396 فدراسیون ، آیین نامه کمیته فنی ،دستور العمل پرداخت حق الزحمه کادر فنی و اجرایی جشنواره ها و مسابقات ورزشی دانشگاهها و آیین نامه اداری و استخدامی فدراسیون مورد تصویب اعضاء قرار گرفت.
در این جلسه ستوده نیا رئیس هیات ورزش های استانی استان یزد گزارشی از برگزاری اولین المپیاد استانی را ارائه کرد و دکتر محمد پورکیانی، مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تهران در سال آینده خبر داد.
در پایان این مجمع از سه هیات ورزش های دانشگاهی استانهای تهران ، همدان و یزد به عنوان هیات برتر تقدیر شد.