به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد خاکی در کارگروه تخصصی زنان و خانواده گفت: 126 هزار از این تماس ها غیر مرتبط بوده است.
وی افزود: 23 هزار و 421 تماس مرتبط بوده که 9 هزار و 673 مورد خود مددجو تماس گرفته است.
خاکی اضافه کرد: مشاوران تحصیل کرده پاسخگوی این خط تلفنی هستند و هم اکنون 3 کارگاه با استفاده از استادان مجرب برای ارتباط موثر این مشاوران در حال برگزاری است و 31 کارگاه در زمینه آموزش های برخورد با آسیب های اجتماعی برای آنان تشکیل شده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران گفت: در استان تهران 23 خودروی (آمبولانس) اورژانس اجتماعی داریم که امسال 2 هزار و 411 مورد ارائه خدمات داشته اند.
وی افزود: هزار و 307 خدمت در محل ارائه شده است که هزار و 104 مورد خدمات به بانوان بوده است.
خاکی اضافه کرد: هزار و 169 مورد کودک آزاری به اورژانس اجتماعی تهران گزارش شده که 769 مورد آن با حضور مددکاران در محل برطرف شده است.
وی اضافه کرد: 536 مورد کودک آزاری برای کودکان 5 تا 9 سال گزارش شده که بیشترین تعداد را در بین سنین مختلف کودکی دارند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران گفت: امسال 119 مورد اقدام به خودکشی به اورژانس اجتماعی تهران ارائه شده که 75 مورد آن با ارائه خدمات سیار و 44 مورد دیگر نیز با مشاوره تلفنی 123 برطرف شده است.
خاکی افزود: 8 مرکز مداخله در بحران نیز در استان تهران فعال است که به ارائه خدمات مشاوره و مددکاری می پردازند.
وی درباره مراکز ارائه خدمات اجتماعی و نگهداری از افراد آسیب دیده یا در معرض آسیب نیز گفت: 668 پرونده در این مراکز تشکیل شده که 250 پرونده به صورت سرپایی به پایان رسیده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران افزود: 418 پرونده منجر به نگهداری در این مراکز شده که مدت نگهداری از 10 روز تا شش ماه در قانون تعیین شده اما برخی از مددجویان به سبب شرایط خاص بیش از 18 ماه نیز در این مراکز نگهداری شده اند.