جشنواره غذاهای بومی و محلی کهگیلویه و بویراحمد شهریورماه امسال در یاسوج برگزارمیشود
باقری با اشاره به خواص دارویی برخی از غذاهای استان گفت: این جشنواره می تواند زمینه معرفی خواص دارویی غذاهای محلی استان را فراهم کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: در اکثر غذاهای بومی و محلی استان از گیاهان دارویی و خوش عطر و طعم ،بومی استان استفاده می شود.
باقری با بیان اینکه هر ساله مسافران زیادی در فصول مختلف به استان سفر میکنند، گفت: پخت غذا در سیاه چادرهای عشایری و توسط بانوانی با لباس محلی می تواند به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری استان معرفی شود.