پایان جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری در گچساران
جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری در گچساران به کار خود پایان داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و
گردشگری استان گفت: این جشنواره با شرکت استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و چهارمحال و بختیاری در گچساران برگزار شد.
باقری افزود: در این جشنواره شرکت کنندگان انواع غذاهی محلی خود را در ۴۰ غرفه به مدت سه روز به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد: این جشنواره با هدف معرفی غذاهای بومی و محلی هر منطقه به جای استفاده از غذاهای فست فود برگزار شد.
فیلی معاون عمرانی استاندار در حاشیه این جشنواره با اشاره به ظرفیتهای استان برای جذب گردشگر گفت: به کسانی که طرحهای گردشگری دارند علاوه بر تسهیلات کم بهره زمین منابع ملی نیز واگذار میشود.
نخستین جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری در شیراز برگزار شد.