توزیع جهیزیه ایرانی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است
دبیرکل اتاق تعاون ایران گفت: توزیع جهیزیه ایرانی با کالاهای ایرانی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ ماشاء اله عظیمی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اهداف اجرای طرح توزیع جهیزیه ایرانی با کالاهای ایرانی را ترویج ازدواج آسان، تحریک تقاضای داخلی، رونق تولید و در یک کلام تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: سقف تسهیلات این طرح 7 تا 20 میلیون تومان با اقساط 12ماهه و کارمزد 8 درصد است.
وی همچنین اظهارداشت: بسته های جهیزیه 18 قلم کالای ضروری از قبیل یخچال، گاز، فرش و ... را شامل می شود.
عظیمی گفت: تعاونی های بخش مصرف از قدیمی ترین تشکلهای تعاونی در سطح کشور است و منسجم ترین شرکت های تعاونی در قالب اتحادیه های سراسری کارکنان دولت به نام اسکاد، فرهنگیان، کارگران، اتکا، راه آهن و ... تشکیل شده اند.
وی افزود: شناسایی برندهای مشهور و فراهم کردن شرایط خرید آسان در جامعه با توجه به نیاز روز کشور موجب تحریک تقاضای کالای ایرانی و رونق تولید خواهد شد.
دبیر کل اتاق تعاون ایران هدف از توزیع جهیزیه ایرانی را تسهیل در ازدواج جوانان دانست و گفت: در اجرای این طرح زوج های جوان و خانواده ها می توانند با مراجعه به فروشگاه های تعاونی متعلق به اتحادیه کارکنان دولت ( اسکاد ) و صدور یک فقره چک ، از مزایای آن بهره مند شوند.
عظیمی همچنین با اشاره به اینکه در این طرح چهار سبد جهیزیه با قیمت های 7 میلیون تومانی ، 10 میلیونی ، 15 میلیونی و 20 میلیون تومانی پیش بینی شده است ، اظهار داشت: تمام کالاهایی که در این سبدها وجود دارند با کیفیت و ایرانی هستند.
وی افزود: جهیزیه ایرانی که بدون هیچ تشریفاتی و کمتر از 72 ساعت دراختیار متقاضیان قرار می گیرد به صورت اقساط 12 ماهه و با سود 12 درصد بین زوج های جوان توزیع می شود.
دبیرکل اتاق تعاون ایران با بیان اینکه میزان پیش پرداخت اولیه 8 درصد قیمت کالا در زمان تحویل است ، گفت : متقاضیان استفاده از این تسهیلات بقیه مبلغ را در مدت یک سال پرداخت خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود توسعه اقتصاد تعاونی را شرط تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: تعاونی یک فعالیت منظم اقتصادی و دارای مبانی، اهداف و اصول مترقی است.
وی افزود: اقتصاد تعاونی یکی از بهترین و منطقی ترین راهکارهای تحقق عدالت اقتصادی است.
عظیمی اظهارداشت: در اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اقتصاد به سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی تقسیم شده است.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی همواره درصدد است تا دخالت دولت در اقتصاد به ویژه به شکل تصدیگری کاهش یابد بنابراین جایگاه اقتصاد بخش تعاون در پذیرش مسئولیت بیشتر در اقتصاد ایران از اهمیت بالایی برخوردار است.
عظیمی تاکید کرد: با وجود اقتصاد بخش تعاون کارآمد و مطابق با موازین اسلامی نقش اقتصاد تعاون در تمرکز زدایی ثروت و تحقق اهداف این مهم را می توان شاهد بود.