بومیسازی کالای نفتی توسط شرکتهای دانش بنیان
دو هزار و ۵۰۰ قلم کالای پرمصرف که بخشی از آنها جزو اقلام راهبردیاند، با همکاری شرکتهای دانش بنیان ساخته شدهاند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به توجه این شرکت به موضوع راهبردی حمایت از شرکتهای دانشبنیان، اظهار داشت: در چندسال اخیر با توجه به خط مشی وزارت نفت و رویکرد ملی برای حرکت به سمت خودکفایی، جلب همکاری شرکتهای دانش بنیان برای بومی سازی دانش فنی ساخت تجهیزات راهبردی نفت در دستور کار قرار گرفته است.
محمدی ادامه داد: در زمان حاضر این شرکتها در بومیسازی و تدوین دانش فنی ساخت تجهیزات و مواد مصرفی و همچنین اصلاح فرآیندها و توسعه نرمافزارها با این شرکت همکاری دارند و کارشناسان مناطق نفتخیز جنوب نیز دانش و تجربیات خود را در اختیار آنان قرار میدهند.
وی با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر ۱۲ هزار قلم کالا و مواد مصرفی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بومی سازی شده است، تصریح کرد: از این تعداد ۲۵۰۰ قلم کالای پرمصرف که بخشی از آنها جزو اقلام راهبردیاند، با همکاری شرکتهای دانش بنیان ساخته شدهاند.
محمدی، ساخت سیمان حفاری فوق سبک، بازطراحی و تولید توربین سولار سنتار با نام ایرانی "تیدا"، تولید فناورانهی مته حفاری هفده و نیم اینچ و تلمبههای میلهای مکشی (SRP)، تولید مواد تعلیق شکن و افزایههای سیمان حفاری، بومی سازی ابزارهای الکترونیکی سنجش فشار و دمای چاهها، پلاگ درون چاهی قابل برداشت، توسعه نرم افزارهای بومی شبیهسازی مخزن و مدلسازی سیالات مخزن و همچنین اجرای طرح زیست محیطی مدیریت پسماند به روش بیولوژیک را بخشی از مهمترین دستاوردهای همکاری مناطق نفتخیز جنوب در تعامل با شرکتها و موسسات دانشبنیان داخلی برشمرد.
بیشتر بخوانید:خودکفایی ایران در تولید محصول استراتژیک پتروشیمی
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: در دوازدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در سال ۱۳۹۸، مشخصات ۷۵۰۰ قلم کالای مورد نیاز شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در اختیار بخش خصوصی توانمند ایرانی قرار گرفته است.